Akció!

Egy-egy évszakcsomag (Figyelem, nem mind a négy évszak!)

18 800 Ft 15 800 Ft

Egy teljes csomag, a színek szerelmeseinek.

A csomag tartalma csak egy-egy évszakot tartalmaz:

  • Kicsi színkártya (1 db)
  • Nagy színkártya (1 db)
  • Színlegyező (1 db)
  • Arckeret (1 db)

Hol és mikor válik hasznukra egy-egy színkártya, színlegyező?

A színkártyák, színkeretek, színlegyezők számtalan területen alkalmazhatók. Nagy hasznára válhat annak, aki ruhát ad el vagy vásárol; sminkel, tetovál, lakberendező, fodrász vagy virágkötő... bármi más olyan területen dolgozik, ahol a színeknek meghatározó szerepük van. Aki egy kicsit is bizonytalan, annak célszerű a négy évszakelméletre alapuló színkártyákat megvásárolni.

Színkártya pénztárca-barát méret (90 x 60 mm):

Ha már rutinosak vagyunk a színtípusok meghatározásban, de jól jön a segítség elbizonytalanodás esetén, ez a jó választás. Mérete lehetővé teszi, hogy mindig magunknál hordjuk.  Ha nem konkrét vásárlási céllal indultunk el, sem az A4-es kártyát, sem a színlegyezőt nem vittük magunkkal, akkor ez a kicsi kártya segítségre lehet.

Nagy színkártya A4-es méretben (210 x 297 mm):

Hatékony segédeszköz a színekkel és színtípusokkal dolgozók számára. A4-eshez közeli mérete praktikusan igazodik a mappáinkhoz, így sérülésmentesen tárolhatóak, amikor ügyfélhez érkezünk. Gyors és hatékony segítség a 4 évszak szerinti színmeghatározásban, a hideg és meleg színek megkülönböztetésében. Szín- és stílustanácsadók elengedhetetlen eszköze!

Színkeret:

Az A4-es kártya továbbfejlesztett változata, aminek mérte a fejméretünkhöz igazodik. Arcunk elé helyezve kitakarja a hajat. Munkánk elvégzéséhez segít az arc bőrére, a szem színére és a szemöldökre koncentrálni. A keret használatával sokkal magabiztosabban tudjuk meghatározni a kliensünk színtípusát, és a színekre adott reakcióját.

Színlegyező:


Van egy ruhadarab vagy egy lakástextil, vagy bármi,  amihez egy színben illő darabot szeretnél választani? Ha nem viszed magaddal, és nem nézed egymáshoz a színt, akkor bizony nagyon nagyot tévedhetsz. Megesett már veled, hogy “pedig ez ugyanolyan színűnek tűnt” felismerés? Ha igen, és egy színben harmonizáló ruhatárat, környezetet szeretnél kialakítani, akkor neked is szükséged van erre a palettára. Kis helyen elfér, hiszen csak 9x3 cm, de legyezővé alakítható, így a palettában szereplő összes színnel összevetheted a kiszemelt darabokat.
Az egyik legkedveltebb termékünk.

Termékeinket folyamatosan teszteljük, a gyakorlat és a tanfolyamok ideje alatti tapasztalatokat felhasználva fejlesztjük, ezért (is) érdemes figyelni az oldalunkat!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Egy-egy évszakcsomag (Figyelem, nem mind a négy évszak!)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .