fbpx Creative Web Ideas

SZÍN- ÉS STÍLUSTANÁCSADÓ KÉPZÉS – ALAPMODUL – EGYÉNI KÉPZÉS RÉSZLETFIZETÉSSEL (első részlet)

50 000 Ft

Részletfizetéssel kapcsolatos tudnivalók

Figyelem, az Alapmodul egyéni kurzus teljes ára RÉSZLETFIZETÉS ESETÉN 156,000 Ft. A termék megvásárlásával az előleget fizeted be! A további részleteket a kurzus folyamán egyeztetett módon kell befizetned, számla ellenében, utalással.

LEGYÉL KÉPZETT SZÍN- ÉS STÍLUSTANÁCSADÓ SZAKEMBER!

Alapmodul:

Ha szeretnél részt venni, tedd a kosárba a terméket/szolgáltatást. Vásárold meg, és a visszaigazoló e-mailben megkapod a banki adatokat.

Kérjük, a számlázási adatokat pontosan megadni!

Amit az alapmodulról tudni érdemes

 

Szeretnél szín- és stílustanácsadó lenni?

Vagy csak érdekelnek a színek és az, hogy mit tudunk vele elérni?

Tudtad, hogy ez a szakma csak könnyűnek látszik, valójában azonban komoly szakmai felkészültség szükséges, hogy a lehető legmagabiztosabban határozd meg a színtípust?

A valódi tudás az alapoknál kezdődik.

Ha nem akarsz tippelgetni, hanem elégedett ügyfelekre vágysz, akik jó híredet viszik, akkor még mielőtt színkendőzésbe kezdenél, érdemes elsajátítanod a szín- és stílustanácsadó szakma alapjait, a színelméletet.

Ki kell alakítanod egy látásmódot, amiben figyelembe veszed a színek hatásmechanizmusát, hogy milyen információkat hordoznak és közvetítenek a világba. Ez elég száraznak hangzik, igaz?

Tudom, hogy szívesebben vetnéd bele magad azonnal a közepébe. Az elméletet a többség nem szereti, inkább gyakorlatias dologra vágynak. Ezen a tanfolyamon az alapokat biztosító elmélet mellett, rengeteg gyakorlati tudást tudsz megszerezni. Gyakorlások, házi feladatok, csapatmunkák biztosítják, hogy a megszerzett tudás a gyakorlatban kipróbált és megtapasztaltak szerint épülhessen be ismereteid közé.

Izgalmas látni a résztvevők arcát, amikor igazolva látják a papírformát, amikor hatalmas felismerésre jutnak egy-egy szín kapcsán, amikor sikerül magabiztosan különbséget tenni hideg és meleg szín között.

Itt kezdődik az alapos felkészültség. Erre épül a többi modul. Enélkül a tudás nélkül csak tapogatódzol. A tanfolyam abban tud segíteni neked, hogy a tehetséged, érzéked mellett a tudásod is magabiztos legyen.

Lehetséges, hogy neked már van egy szuper szakmád.
Izgalmas lenne, ha azon kevés fodrászok, kozmetikusok közé tartoznál, aki tudatosan, a vendég egyéni adottságait figyelembe véve tud hajszíneket ajánlani?
Ha ruhákkal vagy lakberendezéssel foglalkozol, vagy olyan szakterületen tevékenykedsz, ami érinti a színeket, ezt a tudást biztosan fogod tudni eredményesen használni. Mi az, amivel többet adhatsz vendégednek, ügyfelednek, vevődnek, mint mások? Mi az, amiben te személyre szabottabb és egyedibb lehetsz, amivel kitűnhetsz a sok-sok vállalkozás közül?

Vagy egyszerűen érdekelnek a színek és azokkal valókommunikáció?

Szerezz egy új látásmódot, kezdd az első lépéssel, az ALAPMODULLAL!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„SZÍN- ÉS STÍLUSTANÁCSADÓ KÉPZÉS – ALAPMODUL – EGYÉNI KÉPZÉS RÉSZLETFIZETÉSSEL (első részlet)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .