fbpx Creative Web Ideas

Szín- és stílustanácsadás

Összkép tökéletesítése

 

Egy-egy adott versenyen hasonló képességű személyek indulnak el, sokszor csak hajszálon múlik, hogy éppen ki lesz a győztes.
Megjelenésünkben ez a hajszál az, amit ezzel a programelemmel tökéletesíteni tudunk. Az öltözködés színek és stílusok, színek és formák összehangolt együttese.
Amennyiben meggondolatlanul kevered a felsoroltakat, olyan feszültség jön létre, amit diszharmóniának éreznek a körülötted lévők.

 

25 000 Ft

alkat-, stílus- és színtípus meghatározás

 

Amit az elemzésről tudni érdemes.
Egy tea vagy kávé mellett fog kezdődni minden. Beszélgetünk, megismerjük egymást és a közös munka segítségével biztosan megtaláljuk azokat a színeket, stílusjegyeket, amellyel a legtöbbet hozhatod ki magából.

 

65 000 Ft

 

Gardróbszerviz, ruhatárrendezés

 

A gardróbszerviz szolgáltatás csak akkor hatékony, ha tisztában vagyunk a színcsoportoddal és a testalkattípusoddal, ezért ezt a szolgáltatást önállóan nem is vállaljuk.
A gardróbszerviz egy kiegészítő szolgáltatás, aminek segítségével könnyebben meg tudsz szabadulni a feleslegessé vált daraboktól: ruháktól, kiegészítőktől, sminktermékektől.

 

10 000 Ft

Színcsoport meghatározás

 

Foglalj helyet nálunk. Mi hozzuk az állványt – rengeteg kendővel.
Tükörben figyelheted, hogy a színek rezgéseit hogyan közvetíti tovább az arcod. A saját évszakod szerinti öltözködéssel megalkotjuk közösen azt az egyensúlyt, amellyel harmóniát sugárzol. Megmutatjuk mely színeket hanyagold, és mely színekbe öltözz a  legkülönbözőbb élethelyzetekben.

 

40 000 Ft

Testalkatelemzés

 

Tudod, hogy számodra milyen fazonok a legelőnyösebbek?
Tapasztalatom szerint az, hogy kövérek vagyunk-e vagy soványak, gyakran kevésbé fontos, ha öltözködésünkben az arányokra, hangsúlyokra ügyelünk, de erről nehéz meggyőzni a klienseim nagy részét.

 

25 000 Ft

LEGYEN KÉPZETT SZÍN- ÉS STÍLUSTANÁCSADÓ SZAKEMBER!