fbpx Creative Web Ideas

A színkendőzés az a látványelem, amit MINDENKI akar.
Valójában a színelemzés ennél sokkal több!
Megtanítom, miben!

Színtanácsadó tanfolyam

Legyél te az a szakember, aki a legjobb színeket viszi az ügyfele ruhatárába, akitől boldogabban távozik, mint ahogy érkezett.

évszakok színei

Ugye nem így?!

Felidéznéd, hogy szeretnéd magad érezni miközben színelemzést végzel?

évszakok színei

Ugye nem így?!

évszakok színei

Inkább így!

Mi kell ahhoz, hogy sikeres színtanácsadó legyél?

✔ igény az elmélyült tudás megszerzésére,

✔ alapos elméleti felkészültség,

✔ elhivatottság, hogy addig gyakorolsz, amíg készség szintre emeled,

✔ a színtanácsadó képzés, ahol mindezt megszerezheted,

✔ színlátás fejlesztése a színelmélet tanfolyam segítségével.

nagyító színkártyával

Színelmélet tanfolyam?
Az meg minek? Ilyet csak nálad láttam!

Miért nem elég a színtanácsadó képzés? Miért nem kezdünk azonnal az izgalmas dolgokkal, mint mások? Mondjuk a színkendőkkel?

Azért, mert a legtöbb színtanácsadás ezen bukik el. Hiába a csilivili, látványos színkendőzés, ha az alapok nincsenek meg. Ha nem tudod a színek fizikáját, az alapvető működésüket, hogyan keverednek, miből állnak, hogyan lépnek kölcsönhatásba egymással. Ha nem fejleszted a színlátásodat, az akadályozni fog abban, hogy szakértelemmel dolgozz a színekkel. A tévedés kockázata sokkal nagyobb! 

Te ne ess ebbe a hibába! Helyette inkább

Építkezz biztos alapokra!

Azért, hogy a siker ne maradjon el, hogy elégedett arcokat láss a tükörben, neked is élmény legyen a munka, pozitív tapasztalatokkal.

Szerezz magabiztosságot!

A tanfolyamon lehetőséged van rengeteget gyakorolni anélkül, hogy tétje lenne. Így mire az ügyfél elé állsz, bízni fogsz magadban és a tudásodban.

Légy kiváló színtanácsadó!

Rengeteg színtanácsadó van, ha te ki akarsz emelkedni az átlagosból, akkor az első lépés, hogy megalapozod és elmélyíted a szakértelmedet.

Válaszd ezt a színtanácsadó képzést és...

✔ megkapod az összes elméleti és gyakorlati tudást, ami ahhoz kell, hogy jó színtanácsadó légy,

✔ számos színelemzésnek leszel részese, így mire élesben elemezned kell, már lesz némi rálátásod,

✔ még tovább fejlesztjük a színlátásodat, amit a színelméleti tanfolyamon már kialakítottunk,

✔ adok praktikákat hogyan tegyél különbséget hideg és meleg színek között,

✔ kapsz módszertant arra, hogyan végezz színelemzést, színkendőkkel és más segédeszközökkel,

✔ megismered az évszakelméleteket (4-es, 12-es rendszert),

✔ beszélünk a nehéz esetekről, amik fejtőrést okozhatnak,

✔ kielemezzük a résztvevők színtípusát,

✔ modelleken gyakoroljuk a színelemzés módszertanát,

✔ játékos és izgalmas gyakorlati feladatokon keresztül mélyítjük a tudásanyagot,

✔ kapsz hasznos segédleteket, amikkel el tudsz indulni,

✔ a képzési napok között a kiadott feladatok rajta tartják a fókuszodat a témán.

 

Nézzük, mi mindent tanulsz a képzésen!

A színtanácsadó tanfolyam tematikája

0. Színelmélet ismétlés

✔ Röviden felfrissítjük a színelmélet tanfolyamon tanultakat. 

1. Évszakelméletek

✔ Leggyakrabban használt besorolás típusok, évszakelméleti alapismeretek, színtablók.

✔ Évszakelméletek (4, 12, 16 vagy ennél több színcsoport) a gyakorlatban, középpontban a 4 évszak és a 12-es színtípusendszer.

2.  Négy évszaktípus rendszer

✔ Négy évszaktípus részletes bemutatása. Minden, amit tudni érdemes a stílus, ruhaanyagok, minták, kiegészítők, illatok, sminkszínek terén.

3. Színkendőzés

✔ Színkendőzés, színelemzés menetének bemutatása, kellékekkel, segédanyagokkal.

✔ Színkendőzés módszertana, trükkjei, amik megkönnyítik a színmeghatározást.

✔ Színkendőzés és színlátás a gyakorlatban.

✔ Színkendőzés gyakorlása.

4.  Gyakorlatok

✔ Üzletlátogatások a színek tükrében.
✔ Feladatok, amik elmélyítik az ismereteket és segítik a gyakorlati alkalmazás elsajátítását.
✔ Konzultációs kérdések megválaszolása, tisztázása.

Kitől tanulhatsz?

Tarcsay Mária, színdinamikai szakmérnök, arculattervező, szín- és stílustanácsadótól.

1993 óta a színek körül forog az életem. Elsőként, mint pszichológiai tényezőt és mint kommunikációs eszközt tanulmányoztam. Később a sminkesek, a divatot formálók és lakberendezők szemén keresztül tekintettem a színek adottságaira, hatásukra és a bennük rejlő határtalan lehetőségekre.

Diplomámat a BME-en szereztem. A több évtizedes tanulási és tanítási folyamat során elmélyedtem a színgyógyítás, színanalízis rejtelmeiben, megismertem a színek és a Feng Shui viszonyát és a müncheni iskola jeles oktatói révén elsajátítottam a Négy évszak szín- és stílustanácsadás alapjait.

Lenyűgözőnek találom a színek hatását az emberre és a minket körülvevő világra. Évek munkája, tapasztalata van abban, ahogy vizsgáltam, megismertem és megértettem a színek világát és ennek nyomán szerzett tudásommal alakítottam ki azt a metodikát, ami képzéseim alapját képezi és ezt adom át tanítványaimnak is.

Arra tettem fel az életemet, hogy munkájukra igényes szakembereket képezzek, akiknek a fókuszában a saját tudásuk fejlesztése és az ügyfél elégedettsége áll.

2010 óta zajló képzéseimen arra törekszem, hogy átfogó, minőségi és naprakész tudást adjak át. Bár a szakma alapjai kevéssé változnak, a képzés tematikája mindig a legfrissebb igényekhez, trendekhez igazodik, ahogy az áramló világ üteme diktálja.

Értékrendem, amit közvetítek.

✔ Igényesség

✔ Hitelesség

✔ Szaktudás

✔ Szakmai alázat

✔ Törődés

|

„Felszínes és rohanó világunkban sem hiányozhatnak az alapok, a szakma szabályainak pontos ismerete. Szabályt felrúgni, csak a szabályok ismeretében és figyelembevételével lehet. Akkor fog működni. Ennek hiányában, csak sodródunk az árral, és ha pusztán a piaci trendek határozzák meg a kommunikációnkat, azzal olyan veszélyes vizekre evezünk, amiben a hitelességünk kérdőjeleződik meg. A jó szakember arról ismerhető fel, hogy a haladás és az innováció mellett, tiszteletben tartja azt is, ahonnan elindult és nem fél visszatérni a gyökerekhez, amikor arra van szükség. Azért tudja megtenni, mert nem utasítja el automatikusan, pusztán azért, mert régi!”

Tarcsay Mária

Arra törekszem, hogy átadjam neked a szakma alapjait és szabályait a lehető legteljesebb módon...

…amivel biztos tudást szerezhetsz, amivel hiteles lehetsz színtanácsadóként. Megkapod az alapokat, a „régit” és megkapod azt is, hogy milyen módon és mértékben rúghatod fel a szabályokat.
Azon vagyok, hogy ne kelljen rettegned attól, hogy rosszul határozod meg a színtípust, ezzel károkat okozva az ügyfelednek. Színtanácsadónak lenni felelősség! Szeretném, hogy legyen mozgástered és azt is, hogy a szakma szabályai is érvényesüljenek közben.
Ezt szolgálja az alapos elméleti oktatás és a gyakorlatorientált képzés. Nem veszem félvállról a képzést, azt szeretném, hogy kiemelkedő szaktudásra tegyél szert. Persze ehhez a te együttműködésedre is szükség van.

Mit mondanak azok, akik nálam végeztek?

Olyan tanfolyamot kerestem, amely mélységében tanítja meg a szakma alapjait, amelyet ha elvégeztem az oktatást, azonnal be tudok èpiteni a munkámban. Ennél sokkal többet kaptam. Mária nagyon figyelt a differentált “tananyag” átadására, amelyet nagyon sok gyakorlati elemekkel párosított, így a tanfolyam végére megvalósult, ami a vágyam volt.
Molnár Krisztina

Mária összes képzésén részt vettem, így joggal mondhatom, hogy az egész képzési rendszere magas színvonalú és átfogó. Előzetes elképzelésem ellenére az alapozó képzést is elvégeztem, holott mire odakerültem már színszakértő voltam. Mindezzel együtt egy nagyon gyakorlatorientált felkészülésben volt részem: festettünk, színt kevertünk, színeztünk, egyszóval megerősítette eddigi ismereteimet. Nagyon élveztem. 😊

Életem egyik legjobb döntése volt hozzá beiratkozni.

Dr. Anwar Zsuzsa

Kiváló pedagógiai érzékkel megáldott oktató, szakember. A tanfolyam moduljait remek érzékkel állította össze. Az óra minden perce röpül, az elmélet élvezetes és érthető.  Mária egy igazi jellem és „színfolt a palettán”. 🎨Végtelenségig megértő és türelmes. Örülök nagyon, hogy megismerhettem és, hogy a legjobbtól tanulhattam.🙏
Kóczán Emese

Mária tanfolyamai a legprofesszionálisabbak szerintem a szakmában. Ilyen alaposan részletesen kidolgozott mindenre kitérő tanfolyam ebben a szakmában nagyon ritka. De mindez attól válik olyan értékessé, mert Mária személyisége megadja számodra azt a szabadságot, amivel mindenki maga tudja kibontani a saját útját a szakmán belül. Ritka nagy kincs, hogy megismerhettem őt.
Farkas Judit

A kezemben volt egy stylist diploma, gondoltam bővítem a tudásomat.
A színtani alapismeretek, festési gyakorlatok alatt világossá vált, hogyan hatnak ránk a színek.  Olyan dolgokkal  gazdagodtam, amikre nem is számítottam.  Elvárások nélkül vágtam bele a képzésbe,  azóta tudom mivel szeretnék foglalkozni, és mivel szerezhetek örömet a hozzám forduló embereknek.
Tankó Judit

A stylist tanfolyam után szerettem volna még biztosabb tudást szerezni, és ehhez Marcsi tanfolyama jónak ígérkezett.  A tanfolyam tematikája olyan teljeskörű tudást adott, ami felülmúlta minden elvárásomat. Marcsi határozott, és megköveteli a tanulást. Ugyanakkor mindent meg is tesz, hogy átadja a tudását. Semmit nem titkol el, nincs benne szakmai féltés, igazán jó tanár, és a szakmájához értő hiteles személyiség. Mindenkinek gyarapszik a tudása, ha nála tanul. Igazán jó befektetés.
Benedek Krisztina

Ők úgy döntöttek nem bízzák a véletlenre!

Inkább beleteszik az energiát, az időt és maximalizálják a tudásukat.

Ők tudják, hogy a tévedéseknek súlyos ára van. Ha az ügyfél elégedetlen, csalódott, nem ajánl, sőt, még a tanácsadó rossz hírét is viheti.

A szakmai hírnevet nem éri meg kockáztatni!

Tartozz te is a közösségünkbe és legyél az, aki

✔ magabiztosan használja a színkendőket,

✔ jó színlátásának köszönhetően észreveszi a különbséget az előnyös és az előnytelen között,

✔ ismeri azokat a trükköket, amivel igazolhatja, vagy cáfolhatja a feltevését,

✔ tudja a szabályokat és azt is, adott esetben mennyire kezelheti rugalmasan azokat,

✔ képes az egyediségére szabni az elemzést.

Színelmélet tanfolyam színtanácsadóknak, sminkeseknek, tetoválóknak, lakberendezőknek, esküvőszervezőknek

Mit nyersz még ezzel?

✔ Itt segítőkész embereket találsz, akik támogatnak.

✔ További hasznos, munkádat segítő információkat szerezhetsz.

✔ Kérdezhetsz, ha elakadnál, nem csak tőlem, hanem a csoport más tagjaitól is kaphatsz hasznos információkat.

✔ Részt vehetsz az aktuálisan meghirdetett ráépülő képzéseken, amiket azok számára teszek elérhetővé, akik nálam végeztek. (Ezek külön díjazásért vehetők igénybe.) A témákról, az időpontokról, az árakról a csoportban kapsz majd tájékoztatást.

Mit mondanak azok, akik már elvégezték a tanfolyamot?

Mindig érdekelt a szépség, a harmónia, az ember kívül és belül; a színek csodálatos világa és gazdag jelképes jelentése.
A témában volt némi ismeretem, ami sok új információval gyarapodott, és rendszerré állt össze a fejemben. A tanultaknak a mindennapi életben, öltözködésben, lakberendezésben, hobbifestőként hasznát veszem.
A tanfolyam színvonalát nagy mértékben emelte Marcsi személyisége, élettapasztalata és bölcsessége. Öröm volt részt venni a képzésen, szívből ajánlom minden érdeklődőnek!
Agatha McGalagony

Marcsi számomra a szakma nagymestere, így csakis tőle tanulhattam. Bárki, aki a tökéletességre és a maximumra törekszik annak csakis Marcsi képzését ajánlom.
Tugyi Márta

Marcsi szakmai felkészültsége, felépített előadásai, a gyakorlatai megfelelőek, hogy tudjunk másoknak segíteni, és önmagunkat is megismerjük. Sok új dolgot tanultam, amit folyamatosan használok. Két ruházati üzlet tulajdonosaként fontos, hogy ne csak eladjam a ruhákat, hanem tudjam a megfelelőt ajánlani. Így térnek vissza a vásárlóim. Marcsi a tanfolyam elvégzése után is igyekszik tudásunkat szinten tartani.
Ölveti Viola

Pillanatok alatt kiderült számomra, hogy Mária felkészültsége, tudása megkérdőjelezhetetlen, tanítási stílusa közvetlen, de nagyon következetes.
Hálás vagyok Máriának, ma már én is stílustanácsadóként tevékenykedem, de a mai napig előveszem a tanfolyamon kapott ill. készített anyagokat.
A tudás átadáson kívül, számomra felbecsülhetetlen az, hogy a mai napig tartjuk a kapcsolatot, bármikor, bármiben számíthatok támogatására.
Kelemen Kata

Bónuszként jár a színtanácsadó tanfolyamhoz

✔ 4 alap színtípus színkártyáját

Értéke: 4760 Ft

✔Arany és ezüst összehasonlító kendő

Értéke: 7000 Ft

✔ 10% kedvezmény az oldalon megjelenő termékekből

(képzésekre nem érvényes)

✔ 1 ajándék online konzultációt a tanfolyammal kapcsolatos kérdéseid tisztázására

Értéke: 20.000 Ft

A színelmélet tanfolyamhoz kapott bónuszok összértéke:

61.760 Ft

✔ Részt vehetsz 1 általad kiválasztott programon 4 óra időtartamban

Választható programok:

  • szelfi készítés és fotózás,
  • protokoll,
  • kendőkötések,
  • egy színelemzés a gyakorlatban,
  • vásárló nap

Értéke: 30.000 Ft

✔ 4 alap színtípus színkártyáját

Értéke: 4760 Ft

✔ 10% kedvezmény az oldalon megjelenő termékekből

(képzésekre nem érvényes)

✔Arany és ezüst összehasonlító kendő

Értéke: 7000 Ft

✔ 1 ajándék online konzultációt a tanfolyammal kapcsolatos kérdéseid tisztázására

Értéke: 20.000 Ft

✔ Részt vehetsz 1 általad kiválasztott programon 4 óra időtartamban

Választható programok:

  • szelfi készítés és fotózás,
  • protokoll,
  • kendőkötések,
  • egy színelemzés a gyakorlatban,
  • vásárló nap

Értéke: 30.000 Ft

A bónuszok összértéke:

61.760 Ft

Még bizonytalan vagy?

Neked való a színtanácsadó tanfolyam, ha...

✔ szeretnél szakmát váltani, vagy a már meglévő mellett színtanácsadóként (is) megtalálni a hivatásodat,

✔ érzed, hogy a színtanácsadás az, amiben kiteljesedhetsz,

✔ képzett színtanácsadó vagy és szeretnéd tovább csiszolni, elmélyíteni a már meglévő tudásodat,

✔ szeretnél magas szintű tudást szerezni és minőséget adni ügyfeleidnek,

✔ leszámolnál a kishitűséggel, a bizonytalanságokkal, hogy magabiztosan végezd a színelemzést.

Nem ajánlom neked a képzést, ha

✔ neked nem az ügyfeleidnek átadott érték a fontos, csak pénzt akarsz keresni,

✔ csak a papírra van szükséged, a tudás maga nem érdekel, nem akarod magas szintre emelni és igényesen művelni a hivatásod,

✔ eljársz a tanfolyami napokra, de a kiadott feladatokat nem végzed el,

✔ azt hiszed a színtanácsadás csak színkendők cserélgetése, nem kell nagy ügyet csinálni belőle,

✔ úgy érzed, nincs már mit tanulnod, kész vagy, a szakmai alázat hiányzik belőled.

Mikor és hol lesz a következő Színtanácsadó tanfolyam?

Tavaszi kurzus

Tanfolyami napok (szombat, vasárnap):

2024. március 02-03., 16-17.
2024. április 6-7.

2024. március 02-03. alkalom online is elvégezhető.

Időtartam: 10:00-16:00 között

Helyszín: Ázsia Center, Szentmihályi út 167.

Nem megfelelőek számodra az időpontok? Jobban szeretsz a saját tempódban tanulni?

Akkor lehetőséged van egyéni képzést választani.

Mennyibe kerül a Színtanácsadó tanfolyam?

Csoportos színtanácsadó képzés ára

egy összegben fizetve:

220.000 Ft

VAGY részletfizetéssel:

3 x 80.000 Ft

Részletfizetés menete:

1. részlet: Válaszd a részletfizetést és tedd a terméket a kosaradba. (80.000 Ft fizetendő bankkártyával vagy átutalással.)
2. részlet: A 4. alkalom időpontjáig fizetendő átutalással.
3. részlet: A tanfolyam utolsó napjának kezdetéig átutalással.

egyéni színtanácsadó képzés ára

egy összegben fizetve:

330.000 Ft

VAGY részletfizetéssel:

3 x 115.000 Ft 

Részletfizetés menete:

1. részlet: Válaszd a részletfizetést és tedd a terméket a kosaradba (115.000 Ft fizetendő bankkártyával vagy utalással).
2. részlet: a 4. alkalom időpontjáig fizetendő átutalással.
3. részlet: a tanfolyam utolsó napjának kezdetéig átutalással.

A feltüntetett árak bruttó árak, az áfát tartalmazzák és forintban értendők.

Részletfizetés választása esetén 3 részletben kell térítened a tanfolyam árát. Az első részlet jelentkezéskor fizetendő (tedd a kosaradba a terméket), a második részlet a 4. alkalom előtt, míg az utolsó részlet a tanfolyam utolsó napja előtt fizetenő.

Jelentkezés feltétele:

A színelméleti tanfolyam elvégzését és a záró konzultáció teljesítését követően van lehetőség a képzés elvégzésére. Ha korábban elvégezted a Színelméleti tanfolyamot, vagy annak elődjét, az Alaptanfolyamot, akkor 1 éven belül van lehetőséged a képzés felvételére.

Az elvégzés feltétele a sikeres záró konzultáció teljesítése.

A színelmélet tanfolyam sikeres elvégzéséről tanúsítványt állítunk ki.

A jelentkezés menete

A fizetési lehetőségek közül válaszd ki, hogy egy összegben, vagy részletfizetéssel kívánod kifizetni a tanfolyamot. A  fizetési lehetőségek kiválasztása után nyomd meg a „Kosárba teszem” gombot. A fizetés oldalon töltsd ki az adatokat, válaszd ki a fizetési módot (utalás vagy bankkártyás fizetés) és küldd el a megrendelést!

Amennyiben a bankkártyás fizetést választottad, a rendszer azonnal leveszi a pénzt a számládról. A bankkártya adataidat én nem látom, nem tárolom, az egész folyamatot a Paylike biztonságos rendszere intézi.

Ha az átutalást választottad, a visszaigazoló e-mailben megkapod a banki adatokat, ahova utald el az összeget. A helyed kizárólag az összeg beérkezését és a telefonos konzultációnkat követően biztosított a tanfolyamon! A megrendelésedre az Általános Szerződési Feltételekben meghatározottak az irányadók.

Az ÁSZF itt található >>

 A változtatás joga fenntartva!

Biztos vagyok a sokéves tanítási módszeremben, abban, hogy értéket adok át neked.

Ha most először találkozunk, lehetséges, hogy te örömmel vennél valamilyen biztosítékot arra, hogy amit itt leírtam, az úgy is van. Én pedig örömmel teszem lehetővé számodra a 100% -os elégedettségi garanciát.

Amennyiben nem vagy elégedett azzal, amit kapsz, a Színelmélet tanfolyam első napjának végéig élhetsz a pénzvisszafizetési garanciával, még csak meg sem kell indokolnod, miért.

Jelzed ezt nekem a Színelmélet tanfolyam első napjának végén, és én kérdés nélkül visszautalom számodra az összeget.

Ez a lehetőség azonban a későbbiekben már nem áll fent.

Referenciáim

Gyakran ismételt kérdések

Szükség van bármilyen előzetes tudásra, hogy elvégezzem a tanfolyamot?

A tanfolyam elvégzéshez a Színelmélet tanfolyam sikeres elvégzése szükséges.

Miért feltétele a jelentkezésnek a színelmélet tanfolyam előzetes elvégzése?

A színek ismerete nélkülözhetetlen ahhoz, hogy sikeres színtanácsadó legyél.

Azonban nem csupán a színtanácsadók dolgoznak színekkel, ezért alakítottam ki azt az átfogó színelméleti képzést, amelyben minden benne van, ami hasznos lehet akár sminkesként, lakberendőzőként, tetováló művészként vagy akár képzett stylistként dolgozol és nélkülözhetetlen, ha színtanácsadó szeretnél lenni.

A színelmélet tanfolyam olyan mélységű tudást ad, melyre építkezve biztos alapjaid lesznek színtanácsadóként.

 

Ha elvégeztem a tanfolyamot máris kész színtanácsadó vagyok?

A végzettséggel rendelkezni fogsz, ami nem jelenti azt, hogy nem lesz szükség további gyakorlásra. A tudásanyagot, az alapismereteket átadom, az elsajátítás mélysége már rajtad múlik. A szakma alapjainak ismerete önmagában még nem elég. Valós tapasztalatokon keresztül és sok-sok gyakorlással mélyül el a tudásod. A képzés során adott feladatok mind azt a célt szolgálják, hogy az ismereteid elmélyüljenek, ezek ellenőrzésére, a feladatok megoldására kiemelten figyelek. De ebben te is partner kell legyél.

Mire jogosít fel a tanfolyam elvégzése?

A színtanácsadó képzés szakirányú végzettséget ad, önálló munkavégzésre jogosít, amennyiben a vállalkozás tevékenységi köre alapján jogosult vagy a munkavégzésre.

Mennyi időn belül jelentkezhetek a stílustanácsadó képzésre?

Akár azonnal jelentkezhetsz. Ha te később szeretnél, akkor a tanfolyam sikeres elvégzését követő 1 éven belül fogadom el a tanfolyam elvégzését anélkül, hogy ismételned kéne a tanfolyamot.

Nem tudok elmenni minden alkalomra, hogy tudom bepótolni?

1 napot fogadok el hiányzásként. Ennél több nap pótlására nincs lehetőség. Ez esetben a következő tanfolyamon, az első hiányzásod napjától kezdve folytathatod a tanfolyamot. Ha ezen sem veszel részt, akkor a továbbiakban nincs lehetőséged a pótlásra.

1 napos hiányzás esetén az elméleti részt megkapod, a gyakorlati feladatokat önállóan el kell végezni, a következő tanfolyami napig. Ezt követően van lehetőség a következő tanfolyam azonos napjára becsatlakozni.

Mit tehetek, ha kérdésem van a tanfolyam után?
A tanfolyam után sem engedem el a kezed!
Lehetőséged van csatlakozni a szakmai közösségünk Facebook csoportjába, ahol bátran kérdezhetsz.
Ha a tanfolyamon elhangzottakkal kapcsolatban kérdeznél, akkor az ajándék konzultáció keretében tudod ezt megtenni.
Van-e lehetőség bankkártyás fizetésre?
Igen van lehetőség bankkártyás fizetésre és banki átutalásra is. Válaszd azt, ami számodra kényelmesebb.
Lehet-e a helyszínen fizetni?
A helyszínen nem lehet fizetni, és készpénzes fizetésre sincs lehetőség.

Nem találtál választ a kérdésedre az oldalon?

A kapcsolatfelvételi űrlap segítségével küldhetsz nekem üzenetet,  48 órán belül válaszolok.
Vagy hívj az alábbi telefonszámon:

+ 36  30 480 5256