fbpx Creative Web Ideas

Szín- és stílustanácsadó képzés

Átfogó képzés, amivel megkapsz minden alapismeretet, tudást, hogy hiteles szín- és stílustanácsadó lehess, amennyiben Te is aktív résztvevője vagy a tanfolyamnak.

*

Elméleti és gyakorlati oktatás, kiscsoportos vagy egyéni képzés keretében, ahol Te és a  tudásod fejlesztése a fókuszban.

Tarcsay Mária-szín és stílustanácsadó tanfolyam-jo

Talán most Te is így érzed magad…

Tanácstalanul állsz a szekrény előtt, mert hiába van tele, nem tudod mit vegyél fel, nem tudod a darabokat kombinálni. A vásárlás során elveszel a trendek között, nem tudod pontosan milyen színű és fazonú ruhák állnak igazán jól neked.

De az is lehet, hogy nagyon is jól öltözködsz, és kacérkodsz a gondolattal, hogy másoknak is szívesen segítenél. De nem mersz belevágni, mert bizonytalan vagy, az ösztönös „ráérzések” és korábban megszerzett ismeretek még nem álltak össze benned egységes tudássá.

A tanfolyam után:

Az alap modul elvégzése után tudatosan fogsz vásárolni, már nem a trendek fognak befolyásolni, hanem céltudatosan keresed a számodra megfelelő darabokat. A ruhatáradból eltűnnek a felesleges holmik.

A női és a férfi modulok elméleti és gyakorlati órái után határozottabban nyúlsz a színkendőkhöz, érted az összefüggéseket, legyen szó színtanácsadásról, alkatelemzésről, gardróbrendezésről vagy vásárlásról, tudod a szakma alapjait. Végre összeáll a kép.

 

 

Rád is igaz ebből akár egy is?

Ha igen, akkor a szín- és stílustanácsadó képzés megoldás lehet a problémádra, kérdéseidre.

✔ Szeretnél szakmát váltani és új kreatív területen szín- és stílustanácsadóként (is) megtalálni a hivatásodat.

✔ Szeretnéd csiszolni a már meglévő tudásodat.

✔ Elhatároztad, hogy te nem elégszel meg félinformációkkal, felszínes tudással, inkább egy magasabb szakmai színvonalat fogsz képviselni.

✔ Van egy szuper szakmád, amit imádsz, de szeretnél kitűnni pályatársaid közül, és valami újat, egyedit is nyújtani ügyfeleidnek.

✔ Ha szeretnéd a saját környezetedet a színek, stílusok tudatos használatával hangulatosabbá varázsolni, a környezetedben élő személyeket a Te segítségeddel szebb, kiegyensúlyozotabb külsővel meglepni.

Mit ad neked a szín- és stílustanácsadó tanfolyam?

Alapos szakmai háttértudást. Valódi, gyakorlatorientált képzést kapsz, aminek a végére biztos alapokra helyezheted a később megszerzett tapasztalataidat.

Milyen modulokból áll a képzés?

 A tanfolyam 3 egymásra épülő modulból áll.

Alapképzés – Képzés hossza a tervek szerint: 3 nap, (10:00-17:00) a modul végén összefoglaló ismétlés, és az elkészült feladatok kiértékelése
Női szín- és stílustanácsadó képzés – Képzés hossza a tervek szerint: 11 nap (10:00-17:00) modul végén összefoglaló ismétlés,
a képzés során kapott feladatok kiértékelése
Férfi szín- és stílustanácsadó képzés – Képzés hossza a tervek szerint: 4 nap (10:00-17:00), a modul végén összefoglaló ismétlés, a képzés során kapott feladatok kiértékelése

Mindhárom modulnál van mód online órák megtartására is, de a képzés legnagyobb hányada megköveteli a személyes jelenlétet. Online oktatás kizárólag elméleti anyagrészeknél vehető igénybe.

Amennyiben nem tudsz jelen lenni valamelyik oktatási napon, annak anyagát írásban (PowerPoint, Canva, Word) megkapod.

3 modul elvégzése esetén +1 nap csoportos gyakorlónapot is beiktatunk – igény szerint.

Tanúsítványokat a képzés befejezését követően (a képzés díjának teljeskörű megfizetése mellett) a tanfolyamon résztvevő kérésére állítunk ki.

Mindhárom modul együtt magas szintű, átfogó tudást ad, és alkalmassá tesz teljeskörűen (férfi és női ügyfelekkel) szín- és stílustanácsadóként működni.

 

Az Alapmodul elvégzése az alapja az összes további modul elvégzésének.

Az Alapmodul végén szintfelmérő keretében értékelem a résztvevők tudásszintjét. A női és a férfi modul elméleti és gyakorlati feladatok megoldásásval, a házi feladatok kiértékelésével zárul. Ez az egyik feltétele a Tanúsítvány megszerzésének. A többi feltétel pedig a Felnőttképzési szerződésben szerepel, amelyet az első személyes találkozásunkkor, mint akaratunkkal mindenben megegyezőt közösen átbeszéltük és elfogadtuk.

Ha nem szeretnél szín- és stílustanácsadó lenni, hanem csak kiegészítenéd ezzel az ismerettel a már meglévő hivatásodat- pédául sokat dolgozol a színekkel, munkádban fontosak a színharmónia megteremtésének feltételei, akkor az Alapmodul önállóan is elvégezhető, és sikeres tudásszintfelmérő esetén igazolom, hogy részt vettél az Alaptanfolyamon.

Ha nem szeretnéd mindhárom modult, mert te már most tudod, hogy kizárólag női vagy férfi ügyfelekkel szeretnél foglalkozni, akkor lehetőség van szétválasztani a női és a férfi modult a következőképpen:

Szín- és stílustanácsadás női ügyfeleknek

Alapmodul + Női szín és stílustanácsadó modul + a képzés során kapott feladatok elvégzése, kiértékelése ⇒

Szín- és stílustanácsadás női és férfi ügyfeleknek

Alapmodul + Női szín- és stílustanácsadó modul + Férfi szín- és stílustanácsadó modul + képzés során kapott feladatok elvégzése, kiértékelése⇒

Nézzük, mit tartalmaznak az egyes modulok?
Alapmodul
1. Bevezetés a színek világába

 

✔  Helyre tesszük az alapokat, hogy ugyanarról beszéljünk és ugyanazt értsük alatta

Nem kell tippelgetned vagy bizonytalankodnod, vajon milyen színtípus is lehet az ügyfél. Elégedett ügyfelekre vágysz, akik jó híredet viszik? Akkor még mielőtt színkendőzésbe kezdenél, érdemes elsajátítanod a szín- és stílustanácsadó szakma alapjait, a színelméletet.

Tudnod kell, anélkül, hogy tisztában lennél a színelmélettel nem lehetsz hiteles szín- és stílustanácsadó szakember. Biztos vagyok benne, hogy te is azon vagy, hogy a szakma felső 10 százalékába tartozz, igaz? A bizonytalanságok többnyire abból fakadnak, ha az alapok hiányoznak.

Az alapok elsajátítása egy kicsit mindig száraz, de ha ráérzel az ízére, a végére ezt is imádni fogod. Ráadásul rengeteg gyakorlati elemmel színesítjük a programot így javítva a színlátásodat.

2-3. Színek és hatások

Megnézzük a színekkel való kommunikáció lehetőségeit

Meg fogsz lepődni, mi mindent befolyásolnak a színek, és mi mindent kezdhetsz velük, nemcsak az öltözködésben, hanem az életed minden területén. Mutatok pár trükköt, ami hatalmas változást hozhat a saját és az ügyfeleid megjelenésében.

Aztán jöhetnek az izgalmasabb részek.

4. Évszakelméletek

Rendet teszünk az évszakelméletek káoszában

Az interneten felbukkanó információk összezavarnak? Nehéz igazodsz el a sok ellentmondás között, miközben azok egyre távolabb kerülnek a vizsgálatokon alapuló tudományos magyarázatoktól, amire a szakma épül? Ebben a modulban eloszlatok jó néhány tévhitet, és félreértelmezést, amelyek tévútra vihetik a színkendőzést és az évszaktípus meghatározást. Rámutatok olyan objektív és szubjektív okokra, amelyek félrevihetik az elemzést.

 

Női szín- és stílustanácsadó modul
Végigvesszük a színelemzés menetét és kellékeit a gyakorlatban

Ha ezzel nem vagy tisztában, ha nincs egy jól követhető rendszered, azzal megnehezíted a saját munkádat. Megmutatom, hogyan párosítsd úgy a kendőket, hogy a lehető legkönnyebben, már a színtanácsadás kezdeti fázisában érdemleges információkat kapj ügyfeled színtípusáról. Adok egy használható módszertant és rengeteg segédanyagot, ami abban segít, hogy könnyedén zárj ki vagy erősíts meg egy-egy színtípust. Nem azért, hogy lerövidítsd a színelemzés idejét, hisz mindazt, amit te látsz, arról ügyfelednek is meg kell győződnie a színtanácsadás végére, hanem azért, hogy te magabiztos legyél, és minél előbb tisztán láss a pályán, ami sok-sok gyakorlást feltételez.

Meghívott profi sminkoktató segítségével megtanuljuk a sminkelés alapjait

Te is tudod, hogy a szín- és stílustanácsadás nem fejeződik be a ruháknál. A smink ugyanolyan fontos. Ettől lesz befejezett egy szett. Képes leszel megmutatni a kliensednek, a számára előnyös smink  színeket. Ha sminkes vagy, óriási segítséget jelent, de akkor is, ha azt tervezed, hogy a sminkes szakmában fogsz továbblépni.

Szín és a forma, szín és a stílus elválaszhatatlan egysége Megismerkedünk az öltözködési alapszabályokkal, hogy kinek mit takar az alapruhatár, foglalkozunk a kiegészítőkkel
Vagyis tanulmányozzuk a stílustanácsadás alapjait. Mit, mikor, mivel és hogyan? Majd megdöntünk pár kőbevésettnek hitt szabályt. Ahhoz, hogy tudj kilépni a keretek közül, el kell sajátítanod őket.

Átvesszük a dress code szabályokat, foglalkozunk az illemmel és etikettel

Úgy tűnhet, hogy ezek a szabályok ma már kevésbé fontosak, emiatt a legtöbben nem fordítanak figyelmet arra, hogy ismerjék ezeket. Te azon kevesek közé tartozhatsz, akik soha nem jöhetnek zavarba, érkezzen bármilyen céllal is az ügyfél. White tie, black tie, formal, semi-formal, informal, business, casual és még több fogalom, ami öltözködési szabályokat takar.  Te tudni fogod, mikor mi megengedett, és mi a kerülendő.

Foglalkozunk a harmonikus megjelenés apró titkaival

Szeretnéd magasabb szintre emelni ügyfeled megjelenését? Adj többet, mint mások! Megmutatom, micsoda szintemelkedést érhetsz el pár apró trükkel, ha beveted ezeket. Kliensed azonnal csekkolhatja a változást a tükörben. Miután beépíti a ruhatárába a javaslataidat, örökké hálás lesz neked.

Extra programok

Meghívott előadó segítségével betekintünk a szelfikészítás, fotózás rejtelmeibe.

A testtudat-nőiesség-egység alappilérjeiről hallunk előadást. Ez az a hármasfogat, amely felelős azért, hogy mennyire érezzük vagy nem érezzük jól magunkat a bőrünkben. Elsajátíthatjuk a harmonikus, nőies mozgást, de megtanuljuk a nonverbális kommunikáció értelmezését és jelentését.

Megtanuljuk az alkati problémák optikai ellensúlyozását

A köztudatban elterjedt rendszer helyett mutatok egy sokkal egyszerűbb módszert, amivel hatékonyabban állapíthatod meg az alkati sajátosságokat. Ráadásul nemcsak ránézésre dolgozunk, hanem ennél sokkal precízebb eszközt hívunk segítségül.

Kapsz egy módszertant segédanyaggal a hatékony gardróbrendezésre, ruhatárelemzésre

A gardróbrendezés a szín- és stílustanácsadás motorja. Az ügyfél itt szembesül igazán azzal, hogy mennyire jól döntött, hogy választotta a szolgáltatásodat. Gyakorlatiasnak, kíméletesnek és hatékonynak kell lenned, megmutatom, hogyan.

✔ Eredményes vásárlás alapelvei és gyakorlata

Még mielőtt ügyfeleket fogadnál, ki kell alakítanod egy látásmódot, amivel céltudatosan leszel képes feltérképezni az üzletek kínálatát. Így egyetlen felesleges percet sem töltesz majd az üzletekben, és lenyűgözöd ügyfeledet is. Ennek az alapjait kapod meg ebben a részben.
És ez még nem minden.
Igény esetén feltérképezzük az üzletek kínálatát, és közben a gyakorlatban is kipróbáljuk a tanultakat.
És/vagy a csoport döntése szerint egy nap saját, már elcserélésre, eladásra szánt ruháinkból tartunk ruhabörzét.

✔ Üzleti etikett stílustanácsadóknak – egy protokollos szemüvegén keresztül

Izgalmas, tanulságos és játékos feladatok várnak rád.

Gyere! Várunk!

 

FérFi szín- és stílustanácsadó modul

Átvesszük a színtípus és stílus meghatározásának folyamatát

Ugyanúgy, ahogy a női modulban, itt is színelemzéssel kezdünk. Megmutatom, mit figyelj meg, amivel képes leszel könnyedén elkülöníteni egymástól a különböző színtípusokat.

Elemezzük a ruhaanyagokat, mintákat a színtípusok szerint

Gondoltad volna, hogy a különböző minták és anyagok, más-más hatást keltenek, és akár más üzenetet is képviselnek? Segítek eligazodni közöttük. Ha a csoport megszavazza, akkor ellátogtunk olyan méteráru üzletbe, ahol mindent elmesélnek nekünk, amit erről a témáról tudni érdemes.

Megtanuljuk a különböző testarányokat, alkatokat és azok korrigálási lehetőségeiket

Gondoltad volna, hogy a férfiak pontosan ugyanúgy vágynak az alkati hiányosságaik elfedésére? Kíváncsi vagy, milyen optikai trükköket használhatsz, hogy magasítsd, vékonyítsd vagy éppen alacsonyítsd, szélesítsd a testet? Ezt nézzük meg ebben a részben.

Foglalkozunk a harmonikus megjelenés trükkjeivel

Mitől lesz harmonikus a megjelenés, és hogyan nem tűnik merevnek, vagy éppen szétesettnek az öltözet? Valóban vékony a választóvonal. Elég egyetlen baki, és teljesen más hatása lesz a szettnek. Vagy elég egyetlen szándékos változtatás, és más jelleget ölt a kinézet. Megtanulod tudatosan használni az eszközeidet vagy azt, hogy milyen tanácsokkal lásd el a klienseidet.

Megismerkedünk a különböző stíluselemekkel és élethelyzetekből adódó öltözetekkel

Nem mindegy, hogy ügyfelednek milyen a személyisége, és milyen élethelyzetben él éppen. Jelentősen befolyásoló tényező, hogy milyen jellegű és stílusú ruhákat ajánlasz neki. Megtanulod, mikor melyiket.

Foglalkozunk a munkahelyi öltözködés szabályaival és a dress code-val

Lényeges szempont, hogy az ügyfél milyen munkakörben dolgozik, és ott milyen dress code van érvényben. Ismerned kell a különböző fogalmakat, hogy tudd mi a megengedett és elfogadott a számára.

Megtanuljuk az eredményes vásárlás alapelveit és gyakorlatát összekötve a női modullal

Talán sejted, hogy a férfiakkal teljesen más módon kell vásárolni, mint a nőkkel. Náluk még lényegesebb, hogy egyetlen felesleges percet se töltsenek el vásárlással. (De ezzel én is így vagyok.)

 

+ ajándékcsokor  ->

Ha mindhárom modult elvégzed, hatalmas tudásra tehetsz szert, ha végig együttműködő vagy, de ez még nem minden.

Minden modul után kapsz tőlem ajándékba egyéni konzultációs lehetőséget – ha igényt tartasz rá.

Későbbiekben minden termékvásárláskor 10% kedvezményt kapsz – ha már rendelkezel egy-egy alapszettel, a 12 csoportos arckeretnél pedig részletfizetési kedvezményt kapsz akkor, ha tanfolyami tag vagy.

Ez nem minden!

Az alaptanfolyamon kapsz egy sorozatot a névjegykártyaméretű négy évszak színkártyákból, és segítek beszerezni az elemzéshez szükséges beterítőkendőket.

Folyamatosan hívunk  „meglepetés” vendégelőadókat, ha egy-egy témát még színesebbé szeretnénk tenni.
Ezek mindig szórakoztató és gyakorlatorientált rásegítő képzéseket jelentenek.

Mi a jó neked abban,
ha teljes körű tudást szerzel
és le is vizsgázol?

Bekerülsz a belső körbe. Azon tanítványaim közé, akik a minőséget képviselik, és akiknek a továbbiakban sem engedem el a kezét. Hívhatsz, kérdezhetsz!

Annyira értékelem az elhivatottságukat, hogy extra bónuszokat adok nekik, amik a tiéd is lehetnek, ha elvégzed mindhárom modult.

✔ 90 perces személyes konzultáció a tanfolyam elvégzése után 1 alkalommal – igény szerint

✔ kedvezményes ismétlési lehetőség a képzési napokon

 

Mit mondanak azok, akik már elvégezték nálam a szín és stílustanácsadó tanfolyamot?

Karrierváltóként kezdtem el Máriánál a tanfolyamot, mivel a pénzügyi szektor után, fontosnak találtam a szakmai kompetenciát. Olyan tanfolyamot kerestem, amely mélységében tanítja meg a szakma alapjait, amelyet ha elvégeztem az oktatást, azonnal be tudok èpiteni a munkámban. Ennél sokkal többet kaptam. Mária nagyon figyelt a differentált “tananyag” átadására, amelyet nagyon sok gyakorlati elemekkel párosított, így a tanfolyam végére megvalósult, ami a vágyam volt.

Molnár Krisztina

Mária tanfolyamai a legprofesszionálisabbak szerintem a szakmában. Ilyen alaposan részletesen kidolgozott mindenre kitérő tanfolyam ebben a szakmában nagyon ritka. De mindez attól válik olyan értékessé, mert Mária személyisége megadja számodra azt a szabadságot, amivel mindenki maga tudja kibontani a saját útját a szakmán belül. Ritka nagy kincs, hogy megismerhettem őt. És az egyik legszebb, hogy a diákjai is mind egy igazi támogató közösséget alkotnak, ahol nincs versengés hanem tiszta alázat és csak folyamatos megismerésvágy az iránt amit ez a titokzatos szakma önmagában hordoz.

Farkas Judit

Mária összes képzésén részt vettem, így joggal mondhatom, hogy az egész képzési rendszere magas színvonalú és átfogó. Előzetes elképzelésem ellenére az alapozó képzést is elvégeztem, holott mire odakerültem már színszakértő voltam. Mindezzel együtt egy nagyon gyakorlatorientált felkészülésben volt részem: festettünk, színt kevertünk, színeztünk, egyszóval megerősítette eddigi ismereteimet. Nagyon élveztem. 😊

A női illetve férfi modul elvégzésével pedig teljesen átfogó képzést kaptam ezen a területen. Ha őszinte akarok lenni a megszerzett ismeretek mellett sokkal többet jelentett Mária képzését elvégezni. Ez a többlet pedig az, hogy szakmai féltékenység nélkül adta át az ismereteket, és a mentoromnak tekinthettem. Mindig arra inspirált, keressem meg a saját utam, ehhez pedig szedjem össze az ismereteket és nemcsak tőle, hanem akár másoktól is. Ez utóbbi pedig a mai világban nagyon ritka kincs. Életem egyik legjobb döntése volt hozzá beiratkozni.

Dr. Anwar Zsuzsa

Már régóta vágyam volt egy ilyen tanfolyam. Mindig is érdekelt a szépség, a harmónia és ezek kialakítása. Marcsit szimpatikusnak találtam. Be is igazolódott, hogy jól döntöttem. Azóta is érzem a folyamatos támogatását. Bármilyen kérdésem akad, hozzá fordulhatok. Óriási tudással és tapasztalattal rendelkezik. Ő nemcsak beszél a stílusos megjelenésről, hanem éli is azt minden nap. Számomra igazán hiteles személyiség. A célom a tanfolyammal az volt, hogy először beépítsem a saját életembe a tanultakat. Később pedig segítsek másokat a külső-belső harmónia megteremtésében.

Ittes-Virág Veronika

Kiváló pedagógiai érzékkel megáldott oktató, szakember. A tanfolyam moduljait remek érzékkel állította össze. Az óra minden perce röpül, az elmélet élvezetes és érthető. Rengeteg gyakorlati lehetőség van a fél év alatt, a számonkérés alapos és mindenre kiterjed. Széles körben készítünk házi feladatokat manuálisan és digitálisan is, amik nagyban hozzásegítenek az elinduláshoz. A képzésen túl sokkal többet kaptam a fél év alatt, mind emberileg, mind szakmailag. Mária egy igazi jellem és „színfolt a palettán”. 🎨Végtelenségig megértő és türelmes. Örülök nagyon, hogy megismerhettem és, hogy a legjobbtól tanulhattam.🙏

Kóczán Emese

A kezemben volt egy stylist diploma, gondoltam bővítem a tudásomat.
A színtani alapismeretek, festési gyakorlatok alatt világossá vált, hogyan hatnak ránk a színek. Megismertük az évszaktípusunkat, alaktípusunkat, hogy másoknak hogyan állapítsuk meg ezeket. Olyan dolgokkal  gazdagodtam, amikre nem is számítottam. A férfiak öltözködéséről szóló leckék tartogatták a legtöbb ismeretlen fogalmat. Elvárások nélkül vágtam bele a képzésbe,  azóta tudom mivel szeretnék foglalkozni, és mivel szerezhetek örömet a hozzám forduló embereknek.

Tankó Judit

Marcsi számomra a szakma nagymestere, így csakis tőle tanulhattam. Közös bennünk, hogy oroszlán jegyűek vagyunk, mind a kettőnknek TM a monogramja és imádjuk a kutyákat, állatokat. Szóval teljesen egy hullámhosszon működünk és az első pillanattól kölcsönös volt az egymás iránt érzett szimpátia. Bárki, aki a tökéletességre és a maximumra törekszik annak csakis Marcsi képzését ajánlom.

Tugyi Márta

Mindig érdekelt a szépség, a harmónia, az ember kívül és belül; a színek csodálatos világa és gazdag jelképes jelentése.
A témában volt némi ismeretem, ami sok új információval gyarapodott, és rendszerré állt össze a fejemben. A tanultaknak a mindennapi életben, öltözködésben, lakberendezésben, hobbifestőként hasznát veszem, de soha nem szándékoztam hivatásszerűen gyakorolni.
A tanfolyam színvonalát nagy mértékben emelte Marcsi személyisége, élettapasztalata és bölcsessége. Öröm volt részt venni a képzésen, szívből ajánlom minden érdeklődőnek!

Agatha McGalagony

Megismerni saját színeinket, megtalálni az összhangot belső világunk és külső megjelenésünk között, egy izgalmas önismereti folyamat, amihez megtaláltam Tarcsay Mária tanfolyamát. Magas szintű szakmai tudása mellett, személyiségében a legjobb tanítók tulajdonságait hordozza. Végtelen türelemmel, segítőkészséggel és önzetlenséggel fordul tanítványai felé, könnyed stílusával jó hangulatot teremt. Ajánlom a tanfolyamot a divat, a szépségápolás világában dolgozóknak, hogy szolgáltatásaikat  magasabb színvonalon végezhessék.

Czékmann Ági

Először az Alapképzésre jelentkeztem, a folytatást a tanfolyamon szerzett benyomásoktól tettem függővé. Pillanatok alatt kiderült számomra, hogy Mária felkészültsége, tudása megkérdőjelezhetetlen, tanítási stílusa közvetlen, de nagyon következetes. Nem volt kérdés, természetesen belevágtam a teljes Stílustanácsadói képzés Női és Férfi moduljába, ahol a csoporttársakkal együtt egy nagyon színes, szerteágazó, komoly szakmával ismerkedhettünk meg.
Hálás vagyok Máriának, ma már én is stílustanácsadóként tevékenykedem, de a mai napig előveszem a tanfolyamon kapott ill. készített anyagokat.
A tudás átadáson kívül, számomra felbecsülhetetlen az, hogy a mai napig tartjuk a kapcsolatot, bármikor, bármiben számíthatok támogatására.

Kelemen Kata

Marcsinál mindent megtanultam, ami ehhez a szakmához kell. Az alap tanfolyammal kell elkezdeni, akkor is, ha úgy érezzük rendelkezünk alaptudással ebben a témában. Marcsi szakmai felkészültsége, felépített előadásai, a gyakorlatai megfelelőek, hogy tudjunk másoknak segíteni, és önmagunkat is megismerjük. Sok új dolgot tanultam, amit folyamatosan használok. Két ruházati üzlet tulajdonosaként fontos, hogy ne csak eladjam a ruhákat, hanem tudjam a megfelelőt ajánlani. Így térnek vissza a vásárlóim. Marcsi a tanfolyam elvégzése után is igyekszik tudásunkat szinten tartani.

Ölveti Viola

Én 450km-rol jöttem a kurzusra, kéthetente.
Minden alkalom után a határon covid karanténba tettek es hazaérve 10 napot ültem a házban, aztán lecsökkent 5 napra ez az idő.
Hogy szívesen jöttem es egy percet sem bántam a karanténból, az azért volt, mert nemcsak egy színvonalas, részletesen kidolgozott, gyakorlatias, szakmai titkokat, rengeteg információt es példát mutatott Maria, hanem fantasztikus türelemmel, humorral, rengeteg empátiával es őszinte kapcsolódással a tanítványaihoz, sikerült kialakítania azt a jó légkört, amiben a tanulás szinte magától történt. Bevont minket, érdeklődött a mi saját tapasztalatainkról is es nyitott volt új információkat is hallani részünkről.

A kurzus annyira profi volt, hogy az elvégzése után felkészülve éreztem magam egy saját szín- és stílustanácsadó stúdió megnyitására és ezáltal sikerült életemnek új irányt adni professzionális szempontból.

Ahányszor visszagondolok Máriára, mindig mosolygok… szerettem a közvetlenséget, az egészséges öniróniáját és az odaadását, ahogy teljes lélekkel mindent beleadva ott volt nekünk. A mi fejlődésünk volt az elsődleges célja. Köszönöm!

Eva Muresan

A stylist tanfolyam után szerettem volna még biztosabb tudást szerezni, és ehhez Marcsi tanfolyama jónak ígérkezett.  A tanfolyam tematikája olyan teljeskörű tudást adott, ami felülmúlta minden elvárásomat. Marcsi határozott, és megköveteli a tanulást. Ugyanakkor mindent meg is tesz, hogy átadja a tudását. Semmit nem titkol el, nincs benne szakmai féltés, igazán jó tanár, és a szakmájához értő hiteles személyiség. Mindenkinek gyarapszik a tudása, ha nála tanul. Igazán jó befektetés.

Benedek Krisztina

Mit jelent a kiscsoport, és miben más
az egyéni képzés?

KISCSOPORTOS KÉPZÉS

 

10 fő alatti a részvétel a női és férfi szín- és stílustanácsadó képzéseknél. Ennek oka, hogy szeretek egyénileg is foglalkozni a tanítványaimmal, szeretem megnézni a munkádat, figyelni hogy haladsz. Nyomon követem a fejlődésedet, nem csak ledarálom az anyagot. Ott támogatlak, amivel nehezebben boldogulsz, és abban erősítem az önbizalmadat, amiben nagyon jó vagy. Ez nem lenne elképzelhető, ha ennél többen lennénk egy-egy tanfolyamon. Abban hiszek, hogy ennek a tudásnak be kell épülnie, készség szintre kell kerülnie. Ez személyes törődés során érhető el leghatékonyabban.

EGYÉNI KÉPZÉS

 

Ha neked úgy kényelmesebb vagy hatékonyabb, esetleg az időbeosztásod miatt nem tudod megoldani a csoportos időpontokat, választhatsz egyéni képzést is. Az egyéni szín- és stílustanácsadó tanfolyam lényege, hogy csak te vagy jelen a megbeszélt időpontokban. Itt is van lehetőség online órák igénybevételére.
A te személyes napirended szerint tudjuk alakítani a haladás ütemét. Erre csoportos képzés esetén nincs lehetőség.
De! Ennél a képzési formánál is van lehetőség arra, hogy alkalmanként becsatlakozz a csoport gyakorlati óráiba.

Az egyéni képzés felára + 40%

Mire az összes modul végére érsz, többek között megtudod:

✔ hogyan tegyél különbséget hideg és meleg színek között,

✔ felfedezed a saját színtípusodat és a csoporttal közösen elvégezzük az  alkatelemzésedet,

✔ hogyan végezz el egy 4 évszak elméletre alapuló színelemzést, de megmutatjuk, hogy dolgozz a 12 csoportottal is,

✔ hogyan állapítsd meg ügyfeled alkattípusát, tippeket kapsz a korrekciókra,

✔ milyen módszerrel válogasd át a saját és az ügyfeled gardróbját,

✔ hogyan építs fel számára egy új ruhatárat, némi anyagismerettel színesítve,

✔ mi a különbség a nők és a férfiak szín és stílustanácsadása között,

✔ milyen dress code rendszerek vannak, és hogyan használd őket,

✔ a különböző típusokhoz milyen ruha és smink színeket használj,

✔ a kapott üzletlistából,  hogy hova vidd el az ügyfeleidet vásárolni.

Neked már semmi dolgod nem lesz?

Dehogynem. Én a tudásanyagot, az alapismereteket átadom,  a kollégák a saját területük hiteles szakértőiként (fotós, sminkes, protokollos, üzletvezető…)  színesítik az alapismereteket, de az elsajátítás mélysége már rajtad múlik.
Tudnod kell, hogy a szín- és stílustanácsadó szakma alapjainak ismerete nem elég!
Valós tapasztalatokon keresztül és sok-sok tanulással, gyakorlással mélyül el a tudásod.
A leendő munkád jelentős részét már a szín- és stílustanácsadó tanfolyamon bemutatjuk és Te szinte azonnal el is kezded, mellette azonban érdemes minél több időt a gyakorlásra, az anyag tanulmányozására, kolléganők munkáinak a követésére fordítanod.
A képzés során adott feladatok mind azt a célt szolgálják, hogy az ismereteid elmélyüljenek, ezek ellenőrzésére, a feladatok megoldására pedig kiemelten figyelek.
De ebben TE is partner kell hogy legyél!

NEKED VALÓ EZ A TANFOLYAM, HA

 

✔ valóban elhivatott vagy a szín- és stílustanácsadó szakma iránt,

✔ szeretnél magas szintű tudást szerezni, és minőséget adni ügyfeleidnek,

✔ szeretnéd kiegészíteni a már meglévő tudásodat plusz információkkal,

✔ más területen dolgozol és nyitott vagy rá, hogy bővítsd a repertoárodat,

✔ ha szebbé, harmonikusabbá szeretnéd tenni az, életedet, a környezetedet a színek által.

NEM NEKED VALÓ EZ A TANFOLYAM, HA

✔ csak a papírra van szükséged,

✔ neked nem az ügyfeleidnek átadott érték a fontos,

✔ elhiszed, hogy néhány alkalmas tanfolyam elég, hogy képzett szín- és stílustanácsadó legyél,

✔ csak eljársz a tanfolyami napokra, de a kiadott feladatokat nem végzed el,

✔ nem olvasol utána azoknak a témáknak, amelyek rákapcsolhatók erre a munkakörre, és amelyek még tovább bővítik a tudásodat.

 

Miben más ez a képzés, ami miatt jól jársz,
ha választod?

✔ kisebb létszámú, könnyebben nyílsz meg, és jobban nyomon tudom követni a fejlődésedet, így ott tudlak segíteni, ahol a legnagyobb szükséged van rá,

✔ olyan átfogó tudást ad a képzés, amivel speciális rálátásod lesz a szín- és stílustanácsadó szakma különböző elemeire, amely motíválhat, hogy kialakítsd a saját brandedet,

✔ ez nem egy gyorstalpaló, időt és energiát közösen kell befektetünk, hogy kellő tudásra tegyél szert,

✔ jegyzeteket, PowerPoint, Canva bemutatókat kapsz, szakkönyveket mutatok, amik segítik a felkészülésedet, és a későbbiekben is visszanézheted a tanultakat,

✔ rengeteg gyakorlati feladatot kapsz, amik játékosabbá és igazán élvezhetővé teszik a képzést,

✔ meglepetés előadókkal színesítjük a programelemeket, akiktől bátran kérdezhetsz, elérhető és használható segédanyagot fogsz tőlük kapni.

 

 

Ki vagyok én és miért érdemes tőlem tanulnod?

1993 óta a színek körül forog az életem. Kezdetben, mint pszichológiai tényezőt, mint kommunikációs eszközt tanulmányoztam.
Később a sminkesek, a divatot formálók és lakberendezők szemén keresztül tekintettem a színek adottságaira, hatásukra és a bennük rejlő határtalan lehetőségekre.
Bátran kijelenthetem, hogy a színek hatását az emberre, és a minket körülvevő világra volt módom megismerni.  Ez adja a képzéseim alapját.

Ma már bizton állítom, hogy a divat puszta követése kevés. Az egyéni stílus kialakításával, a színtípusunknak megfelelő színek használatával, az alkati tényezőink megismerésével és korrigálásával, sokkal nagyobb hatást érhetünk el.
Szerencsére mára ezt nők, férfiak és cégek sokasága is felismerte, és keresik a szín- és stílustanácsadókat.
Arra tettem fel az életemet, hogy munkájukra igényes szakembereket képezzek, akiknek a fókuszában az ügyfél elégedettsége, a kollégák munkájának tiszteletben tartása áll.

2010 óta zajló képzéseimen arra törekszem, hogy egy átfogó, minőségi és naprakész tudást adjak át.
Bár a szakma alapjai kevéssé változnak, a folyamatosan áramló világ üteméhez igazodva alakulnak az igények, változnak a trendek. Ezeket figyelembe véve változhat és változik a képzés tematikája is.

Abban támogatom tanítványaimat, hogy kihozzák a bennük rejlő képességeket, fejlesszék színlátásukat, és szakmai téren a lehető legfelkészültebbek legyenek. Éppen ezért technikák, módszerek széles körét elemezzük.

Ha azért vagy itt, mert kacsintgatsz a szín- és stílustanácsadó pálya felé, akkor én csak biztatni tudlak. Még mindig úgy gondolom, hogy nem vagyunk elegen.

Nincs hálásabb tevékenység, mint amikor mosolyt csalsz az ügyfeled arcára, és a te közreműködéseddel egyre jobban érzi magát a bőrében.

A pozitív visszajelzések sokasága pedig az én lelkemet is építi, szépíti, amiért örökké hálás vagyok.

Tarcsay-Marcsi-oktató

Tarcsay Mária

színdinamikai szakmérnök,
vezető oktató,
szín- és stílustanácsadó

Biztos vagyok a sok éves tanítási módszeremben, abban, hogy értéket adok át neked.
Ha most először találkozunk, lehetséges, hogy te örömmel vennél valamilyen biztosítékot arra, hogy amit itt leírtam, az úgy is van. Én pedig örömmel teszem lehetővé számodra a 100% -os elégedettségi garanciát.
Amennyiben nem vagy elégedett azzal, amit kapsz, az Alapmodul első napjának végéig élhetsz a pénzvisszafizetési garanciával.
Ha nem tetszik a tanfolyam, visszakapod a pénzed, még csak meg sem kell indokolnod, miért.
Jelzed ezt nekem az Alapmodul első napjának végén, és én kérdés nélkül visszautalom számodra az összeget.
Ez a lehetőség azonban a későbbiekben már nem áll fent.

Mennyibe kerül a szín- és stílustanácsadó tanfolyam?

A feltűntetett árak bruttó árak az áfát tartalmazzák, és forintban értendők.

Ismétlési lehetőség:

Aki korábban már részt vett az adott modulon, ismétlésként előzetes egyeztetés után, bármelyik oktatási napon résztvehetsz.

Részletfizetési lehetőség:

Amennyiben kettő, illetve három modulon részt vennél, lehetőséged van a részletfizetési opciót választani.

Ehhez nem kell mást tenned, mint a  „RÉSZLETFIZETÉSSEL” felirattal ellátott képzést a kosaradba tenni. A termék megvásárlásával kifizeted az előleget.

Az első tanfolyami napon  a tanfolyam előlegfizetést követő, fennmaradó díjának 50%-át, majd a tanfolyam felénél a maradék összeget kell fizetned.

Egyösszegű kifizetés esetén az árból kedvezményt kapsz.

Kiscsoportos képzések és áraik részletfizetéssel!

 

Az oszlopok tetején lévő árak a képzések teljes árát mutatják. A piros JELENTKEZEM gombra kattintva a tanfolyamhoz tartozó terméket nyitod meg, ahol az első részlet árát be tudod fizetni. Jelentkezésed csak az összeg rendezésével tudod véglegesíteni.

Egyösszegű kifizetésre is lehetőség van, ehhez kövesd a táblázatban található linkeket, melyek a megfelelő termékre visznek.

 

 

Egyéni képzések és áraik

Az egyéni képzések tartalma teljes egészében azonos a kiscsoportos képzésekével.

Mikor és hol lesz a következő szín- és stílustanácsadó tanfolyam?

Figyelem: a tanfolyamok szervezett és tervezett programja a következő!

Helyszín: 1152 Budapest, Szentmihályi út 167-169.

A változtatás jogát fenntartjuk, amiről a honlapon tájékoztatunk Benneteket. Ha már felvettük a kapcsolatot, akkor pedig levélben kapsz értesítést.

 

Alapmodul 2023.

 

Tanfolyami napok szombat, vasárnap:

2023. szeptember 16-17., 30.
10:00-17:00 óra között

*

Csak Alaptanfolyam pénteki napokon

2023. szeptember 8., 15., 22., 29.

Péntekenként 14:00-18.30 óra között

*

Egyéni képzés, egyeztetéssel.

Új lehetőség: bizonyos programelemek online képzéssel is elérhetők, de ezek minden esetben csak az elméleti tananyagnál és egyeztetés után vehetők igénybe.

 Jelentkezés feltétele: nincs előképzettséghez kötve, de szükséges egy előzetes írásbeli interjú, amelyet e-mailben fogsz megkapni.

Az alapmodul önállóan is elvégezhető.

Női szín- és stílustanácsadó modul 2023.

Tanfolyami napok szombat, vasárnap:

2023. október 1.,14-15., 28-29.
november 11-12.,25-26.
december 9-10.
10:00-17:00 óra között

*

Egyéni képzés, egyeztetéssel.

Új lehetőség: bizonyos programelemek online képzéssel is elérhetők, de ezek minden esetben csak az elméleti tananyagnál és egyeztetés után vehetők igénybe.

Jelentkezés feltétele: Alapmodul elvégzése

Férfi szín- és stílustanácsadó modul 2024.

Tanfolyami napok szombat, vasárnap:

2024. január 6-7., 13-14.
10:00-17:00 óra között

*

Egyéni képzés, egyeztetéssel.

Új lehetőség: bizonyos programelemek online képzéssel is elérhetők, de ezek minden esetben csak az elméleti tananyagnál és egyeztetés után vehetők igénybe.

Jelentkezés feltétele:
Alapmodul, Női szín- és stílustanácsadó modul

Zárónapok-konzultációval

Tervezett időpontok: 2024. január 27-28.

Már hétköznapokon is elérhető a tanfolyam!

Indul a tanfolyam hétköznapokon, ahol egy-egy elméleti programelem online is felvehető.

Ha a hétvégéid foglaltak, mégis szeretnél részt venni a tanfolyamon, most erre is lehetőség nyílik, mert újra indul a hétköznapi képzés!

Minimum 4 jelentkező a tanfolyam indításának a feltétele.

Képzési időszak:  pénteken 14:00-18:30 óra között

A részletekről emailben, vagy telefonon kaphatsz tájékoztatást.

Tarcsay Mária
+36 30 480 5256
oktatas@tarcsaymaria.hu
tarcsaymaria@gmail.com

 

A megrendelés menete

A megrendelés gomb megnyomásával a kiválasztott modul a kosárba kerül. Töltsd ki az adatokat, és küldd el a megrendelést! A visszaigazoló e-mailben megkapod a banki adatokat, ahova elég csak az előleget elutalnod (teljes ár 30%-a). Az előleg befizetésével biztosítod a helyedet a tanfolyamon. A fennmaradó összeg a tanfolyam első napján kerül rendezésre. Az előlegről és a fennmaradó összegről számlát állítok ki.  A megrendelésedre az Általános Szerződési Feltételekben meghatározottak az irányadók.

Az ÁSZF itt található>>

Nem találtál választ a kérdésedre az oldalon?
A kapcsolatfelvételi űrlap segítségével küldhetsz nekem üzenetet, 48 órán belül válaszolok.
Vagy hívjál az alábbi telefonszámon: + 36  30 480 5256