fbpx Creative Web Ideas

Termékeink

 Smink színkártyák

A sminkkártya egy olyan segédeszköz, amely segít kiválogatni a neked megfelelő rúzs, pirosító, szemhéjszínező és szemceruza árnyalatokat.
A színcsoportmeghatározáskor, sminknapon rendelkezésedre áll egy-egy olyan színkártya, amely a ruhák és kiegészítők összerendezését könnyíti.

 

1.890 Ft

Színkeret – 4 évszakos

Szín- és stílustanácsadóknak kötelező

Alapkészlet!

A színkeretek egyik lelátványosabb segédeszköznek bizonyultak a bemutatókon, az egyéni szín- és stílustanácsadásokon.
Színcsoportmeghatározást célszerű az arckeretekkel kezdeni. Szerencsés esetben sok információhoz jutsz már a kendőzés előtt.

 

8.490 Ft

Színkeret – 12 csoportos

Szín- és stílustanácsadóknak kötelező

Haladó készlet!

arckeret

A 12 csoportos színkeretekkel könnyen meg tudod határozni egy évszaktípuson belül a megfelelő árnyalatokat. 

Vedd meg egyben mind a 12 prémium minőségű arckeretet árkedvezménnyel!

 

84.000 Ft

Arckeretek – évszakonkénti csomagokban

Dolgozz vele!

A 12 csoportos színkeretekkel könnyen meg tudod határozni egy évszaktípuson belül a megfelelő árnyalatokat. Válaszd ki a számodra megfelelő évszak-csomagot!

Ideális számodra ez a csomag, ha már vannak arckereteid, de némelyik elnyűtt már és pótolni szeretnéd. Lépj szintet, egészítsd ki 4 évszakos kereteidet a 12 színcsoportos prémium minőségű arckeretekkel.

 

22.500 Ft

Színkártyák 12 csoportos évszakonkénti csomagok

Dolgozz vele!

12 csoportos színkártyák - TM

Színkártyák évszak szerinti bontásban – 12 csoportos csomagok. Minden évszak-csomagban 3 színkártya található a tökéletes árnyalatok megtalálásához.

A színkártyák számtalan területen alkalmazhatók. Nagy hasznára válhat annak, aki ruhát ad el vagy vásárol; sminkel, tetovál, lakberendező, fodrász vagy virágkötő… bármi más olyan területen dolgozik, ahol a színeknek meghatározó szerepük van. 

4.990 Ft

4 évszak színtípusainak névjegykártya-méretű palettái

Ami mindig nálad lehet.

Színkártya pénztárca-barát méret
(90 x 60 mm)
Színtípusok kicsi színkártyái számos területen felhasználhatók.

Ha már rutinosak vagyunk is a színek csoportosításában, de időnként jól jön egy “kis segítség”, ez a kártya a jó választás. Mérete lehetővé teszi, hogy akárcsak a pénztárcánkban is, de mindig magunknál hordjuk. Férfi ügyfeleink többnyire ezt választják.

1.190 Ft

Színtípusok nagy színkártyái

Dolgozz vele!

 

Színkártya A/4-es méretben (210 x 297 mm): Hatékony segédeszköz a színekkel, és színtípusokkal dolgozók számára. A4-eshez közeli mérete praktikusan igazodik a mappáinkhoz, így sérülésmentesen tárolhatóak, amikor ügyfélhez érkezünk. Gyors és hatékony segítség a 4 évszak szerinti színmeghatározásban, a hideg és meleg színek megkülönböztetésében. Szín- és stílustanácsadók elengedhetetlen eszköze! 

5500 Ft

LEGYÉL KÉPZETT SZÍN- ÉS STÍLUSTANÁCSADÓ SZAKEMBER!