fbpx Creative Web Ideas

Mit vegyek fel? Nincs egy rongyom se!

Ismerős gondolat? Egy újabb pillanat, amikor tanácstalanul állsz a tükör előtt, a nappaliban rendetlen tini módjára szétdobált ruhák, a gyomrodban pedig görcs a benned egyre csak növekvő feszültségtől: az egyik sápaszt, a másik kövérít, a harmadikban alig kapsz levegőt.
A válogatás elhúzódott, most már az idő is szorít, nem csak a nadrág.

töprengő hölgy

Érthető, ha eluralkodik rajtad az idegesség és egyre kevesebb önbizalommal állsz a tükör elé.

Nem kell, hogy így legyen!

Egy olyan ruhatár, ami praktikusan lett összeállítva, figyelembe véve a színtípusodat, testalkatodat és stílusodat nagyon sok kellemetlen érzéstől menthet meg téged.

Vitathatatlan, hogy egy olyan gardróbot létrehozni, ami ezeknek a feltételeknek megfelel nem egy félórás feladat. Szükséges hozzá a türelmed, némi önismeret és egy jó szakember, akiben meg tudsz bízni, mert a közös munka során bizony előfordulhat, hogy olyan színárnyalat, anyag vagy fazon kerül elő, amihez ragaszkodnál, szakmai segítséged azonban mást javasol majd helyette.

Elsődleges cél persze az lenne, hogy kiderüljön a ragaszkodásod oka és ezáltal magad tudj ráérezni, hogy mi az ami nem hozzád illő igazán.
Az is megeshet, hogy elsőre nem szimpatikus kelme a határozottan ajánlott kategóriába kerül pedig elsőre te még nem érzed magadénak.
Ilyen esetben is a közös munka, és a lelked felderítése a cél, aminek a segítségével kiderülhet ellenállásod oka.

polcok ruhákkal

 

Ilyenkor nagyon jól fog jönni az általad választott szakemberbe vetett bizalmad, hogy ő érted és veled van.
Közös célotok a jól átlátható, praktikusan kombinálható és számodra a legharmonikusabb megjelenést biztosító ruhatár kialakítása.

A gardróbszerviz célja, hogy minden öltözés után azt lásd a tükörben, ami igazán te vagy. Amire az adott napon, adott pillanatban a legnagyobb szükséged van.

Ennek elérésére két opció közül is választhatsz.

  1. Az első lehetőség, hogy a meglévő ruhatáradból csakis azokat a darabokat őrizzük meg, amelyeknek a  színe a legjobban kiemeli személyiségedet, és amelyek a lehető legtöbbet hozzák ki megjelenésedből.
    Nemcsak a színekre, de a mellé társuló stílusra is figyelünk majd.
    Megbeszéljünk majd, melyek azok a fazonok, melyekkel optikailag kifogástalan külsőt varázsolhatunk neked.
  2. Vagy választhatod a másik opciót: ahol “megtanítunk” vásárolni. Bemutatjuk azokat a módszereket, amelyek használatával csakis olyan öltözéket fogsz vásárolni, amit utána biztosan hordani is fogsz. Megmutatjuk “éles helyzetben”, hogyan válaszd ki színeidet és a megfelelő szabású darabokat.

férfi ruhaüzlet

A gardróbszerviz egy kiegészítő szolgáltatás, hiszen megismerésed nélkül, nem tudunk tökéletes képet alkotni.
Kis lépés neked, de nagy lépés a tökéletes első benyomáshoz.

A meghatározott színtípusodnak megfelelő színkártyád a gardróbszerviz során szinte nélkülözhetetlen, ezért ennek a hatékony használatát is megmutatjuk, így a jövőben egyedül is – némi gyakorlás után – ki tudod majd választani a számodra legideálisabb árnyalatokat.
Ami azért legtöbb esetben szórakoztató és sok játékot rejt magában.

(Ha még nincs színkártyád most megvásárolhatod. A csomag a kiválasztott évszak színeit tartalmazó A4-es színkártyát és egy pénztárca-barát méretű kis kártyát tartalmaz.)