fbpx Creative Web Ideas

Hogyan legyen átlátható a ruhásszekrényed?

Mit vegyek fel? Nincs egy rongyom se!

Ismerős gondolat?
Egy újabb pillanat, amikor tanácstalanul állsz a tükör előtt, a nappaliban rendetlen tini módjára szétdobált ruhák, a gyomrodban pedig görcs a benned egyre csak növekvő feszültségtől: az egyik sápaszt, a másik kövérít, a harmadikban alig kapsz levegőt, negyedik pedig ki sincs vasalva.
A válogatás elhúzódott, most már az idő is szorít, nem csak a nadrág.

hölgy áll a szekrény előtt

Érthető, ha eluralkodik rajtad az idegesség és egyre kevesebb önbizalommal állsz a tükör elé.

Nem kell, hogy így legyen!

Egy olyan ruhatár, ami praktikusan lett összeállítva, figyelembe véve a színtípusodat, testalkatodat és stílusodat nagyon sok kellemetlen érzéstől menthet meg téged.

Ha nincs időd arra, hogy rendet rakj magad körül, nincs stratégiád, neki se állj!

Vitathatatlan, hogy egy olyan gardróbot létrehozni, ami ezeknek a feltételeknek megfelel nem egy félórás feladat. Szükséges hozzá a türelmed, némi önismeret és egy jó szakember, akiben meg tudsz bízni, mert a közös munka során bizony előfordulhat, hogy olyan színárnyalat, anyag vagy fazon kerül elő, amihez ragaszkodnál, szakmai segítséged azonban mást javasol majd helyette.

Elsődleges cél persze az lenne, hogy kiderüljön a ragaszkodásod oka és ezáltal magad tudj ráérezni, hogy mi az ami nem hozzád illő igazán.

Az is megeshet, hogy elsőre nem szimpatikus kelme a határozottan ajánlott kategóriába kerül pedig elsőre te még nem érzed magadénak.
Ilyen esetben is a közös munka, és a lelked felderítése a cél, aminek a segítségével kiderülhet ellenállásod oka.

rendezett gardrób

 

Ilyenkor nagyon jól fog jönni az általad választott szakemberbe vetett bizalmad, hogy ő érted és veled van.
Közös célotok a jól átlátható, praktikusan kombinálható és számodra a legharmonikusabb megjelenést biztosító ruhatár kialakítása.

Ez lehet olyan szakember, aki az önismereti úton indít el, de lehet egy gyakorlatorientált szín- és stílustanácsadó.

 • A tanácsadó érzelemmentesen áll a szekrényed előtt, csak a célra fókuszál, és segít megválni a felesleges daraboktól – ami neked nem biztos, hogy sikerül.
 • Meglát olyan ruhadarabokat, amit te már el is felejtettél.
 • Segít összeállítani új és újabb kombinációkat, amit célszerű lefotózni.
 • Közösen összeállíthattok egy listát, amelyet szükséges beszerezni ahhoz, hogy egy jól használható és kombinálható ruhatárad legyen.
 • Megtanít arra, hogy kerülheted el az impulzív vásárlást, ami gyakran csak növeli a ruhák számát, valamint a káoszt a szekrényedben.

  A te döntésed, hol és hogyan állsz neki.

A gardróbszerviz célja, hogy minden öltözés után azt lásd a tükörben, ami igazán te vagy. Amire az adott napon, adott pillanatban a legnagyobb szükséged van.

hölgy ruhákat válogat

Ennek elérésére két opció közül is választhatsz.

 1. Az első lehetőség, hogy a meglévő ruhatáradból csakis azokat a darabokat őrizzük meg, amelyeknek a  színe a legjobban kiemeli személyiségedet, és amelyek a lehető legtöbbet hozzák ki megjelenésedből.
  Nemcsak a színekre, de a mellé társuló stílusra is figyelünk majd.
  Megbeszéljünk majd, melyek azok a fazonok, melyekkel optikailag kifogástalan külsőt varázsolhatunk neked.
 2. Vagy választhatod a másik opciót: ahol “megtanítunk” vásárolni. Bemutatjuk azokat a módszereket, amelyek használatával csakis olyan öltözéket fogsz vásárolni, amit utána biztosan hordani is fogsz. Megmutatjuk “éles helyzetben”, hogyan válaszd ki színeidet és a megfelelő szabású darabokat.

A gardróbszerviz egy kiegészítő szolgáltatás, hiszen megismerésed nélkül, nem tudunk tökéletes képet alkotni.
Kis lépés neked, de nagy lépés a tökéletes első benyomáshoz.

A meghatározott színtípusodnak megfelelő színkártyád a gardróbszerviz során szinte nélkülözhetetlen, ezért ennek a hatékony használatát is megmutatjuk, így a jövőben egyedül is – némi gyakorlás után – ki tudod majd választani a számodra legideálisabb árnyalatokat.
Ami azért legtöbb esetben szórakoztató és sok játékot rejt magában.

(Ha még nincs színkártyád most megvásárolhatod. A csomag a kiválasztott évszak színeit tartalmazó A4-es színkártyát és egy pénztárca-barát méretű kis kártyát tartalmaz.)

 

szinkártyák

Pin It on Pinterest