fbpx Creative Web Ideas

Átfogó elemzés: alkat-, stílus- és színtípus meghatározás

65 000 Ft

Kezdjünk bele a magabiztos, tökéletes külső kialakításába!

Minden csak attól függ, mit szeretnél elérni. A színeid kiválasztásával és a stílus hozzárendelésével teljes valójában tündökölhetsz minden egyes nap.

Cikkszám: 0002 Kategória:

Leírás

Amit az elemzésről tudni érdemes

 

Egy tea vagy kávé mellett fog kezdődni minden. Beszélgetünk, megismerjük egymást és a közös munka segítségével biztosan megtaláljuk azokat a színeket, stílusjegyeket, amellyel a legtöbbet hozhatod ki magából.

A komplex elemzés során átlag 6-7 órát töltünk majd el együtt, ami egyéni igény szerint lehet 1, illetve 2 alkalomra elosztható. Ebben az időben minden rólad szól. Ezzel megkapod az esélyt arra, hogy amikor a tanácsadás végén elköszönünk egymástól, már egy önmagát sokkal jobban ismerő és elfogadó személy legyél. Olyan valaki, aki a megszerzett ismeretekkel és a kapott gyakorlati tanácsokkal másnap már sokkal magabiztosabban indul el otthonról, mert tudja, van esély arra, hogy a legtöbbet hozza ki magából.

A kérdés: Mit szeretnél mutatni a külvilágnak?!

A teljes színpaletta a rendelkezésedre áll, csak meg kell találnunk a legideálisabbat. A színpalettákban szinte minden szín megtalálható csak a telítettségükben és világosságukban van különbség. Aszerint a metódus szerint, amivel dolgozom, csupán a fekete képez kivételt.

Szín- és stílustanácsadásra bármikor szükség lehet korodtól és nemedtől függetlenül. A lent felsoroltak bármelyike okot adhat arra, hogy egy elemzést igénybe vegyél:

 • Önbizalomhiányban vagy tanácstalanságban szenvedsz a külsőddel kapcsolatban.
 • Az önmegismerés útján jársz és szeretnéd azt elmélyíteni.
 • Megváltozott testalkatod vagy a megváltozott munkahelyed miatt szükséges egy új ruhatárat és/vagy megjelenési stílust kialakítanod.
 • Hosszú idő óta nem találsz megfelelő munkahelyet. Ha a megjelenésed nem sejtet külső-belső harmóniát – az okozhat sikertelenséget.
 • Karrieredbe kívánsz előrelépni, vagy közszereplő szeretnél lenni.
 • Munkád során újabbnál újabb személyekkel, csoportokkal lépsz kapcsolatba.
 • Keresed a párod, és ezért már az első találkozás alkalmával szeretnél szimpatikussá válni.

A szín- és stílustanácsadás egy önismereti út, melyet felfedezve közelebb kerülhetsz önmagadhoz és az elérni kívánt céljaidhoz. Egy komplex elemzés nem egyenlő azzal, amikor stylist segítségével összeállíthatsz egy számodra szimpatikus pillanatképet, amely ruhádat levetve esetleg szertefoszlik. Ennek is van szerepe, az nem kétséges, de a tudatosság fontos. Azaz legyél tisztában azzal, hogy egy adott pillanatban, adott megjelenéssel milyen hatást érsz el.
Olyan tudást adok át, amit használva és beépítve az életedbe valószínűsíthető a siker!

A szín- és stílustanácsadás menete

 • Színtesztekkel kezdjük.  A színteszt segítségével megtudod majd hogyan mutasd ki, vagy épp leplezd lelkiállapotod.
 • Kielemezzük a motivációt és meghatározzuk az elérni kívánt célt.
 • Áttekintjük, mely színek tetszenek, milyen színekből és anyagokból áll a jelenlegi ruhatárad, ebből már látjuk, hogy mekkora munka vár ránk.
 • Röviden ismertetem a színelemzés gyakorlati menetét.
 • Meghatározzuk, hogy a hideg vagy meleg színek állnak-e hozzád közelebb.
 • Kiválasztjuk a pontos évszaktípust, megismerjük annak a jellemzőit.
 • A színtípusodat figyelembe véve megkeressük azokat a színárnyalatokat, melyeket viselve ragyogni fog a szemed, üde fényt kap a bőröd és megjelenésed harmóniát és szimpátiát áraszt.
 • Színkendők és sálak segítségével nagyon látványos és gyakorlati módon segítek felismerni a legelőnyösebb árnyalatokat, megtanulod  kiválasztani azokat, így kézzelfogható, használható tudást sajátíthatsz el a jövőre nézve.
 • Megvizsgáljuk testalkatod, meghatározzuk erősségeidet, „gyengeségeidet”. Megoldásokat keresünk az előnyök kiemelésére és a gyengeségekről való figyelemelterelésre.
 • Meghatározzuk a legideálisabb fazonokat, anyagokat, szoknya- és ruhahosszokat.
 • Beszélünk az arcformáról, megtalálva a legelőnyösebb frizurát, kiegészítőket.
 • A fenti ismeretek tükrében – a színtípust és az arcformát együttesen figyelembe véve – megbeszéljük,  majd elkészítünk egy szépítő sminket.

Az egyéni „elemzés csomagja” tartalmazza az évszaktípusodnak megfelelő pénztárca-barát méretű színkártyát, ami a későbbi vásárlásokkor nagy segítségedre lehet a legmegfelelőbb színárnyalatok kiválasztásában; valamint egy tájékoztatót, ami összefoglalja az elemzés során megismert tudnivalókat.

A csomag nem tartalmazza az üzletlátogatást és a gardróbszervizt!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Átfogó elemzés: alkat-, stílus- és színtípus meghatározás” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .