fbpx Creative Web Ideas

Testalkatelemzés

(1 vásárlói értékelés)

25 000 Ft

Csakis a számodra legmegfelelőbb szabású ruhákban szeretnél megjelenni? Teljes körűen elemezni fogjuk a testalkatod, „boncolgatjuk” a kényesebb részeket, és felmérjük tested arányait.

Cikkszám: 0006 Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

 

Tudod, hogy számodra milyen fazonok a legelőnyösebbek?

 

Tapasztalatom szerint az, hogy kövérek vagyunk-e vagy soványak, gyakran kevésbé fontos, ha öltözködésünkben az arányokra, hangsúlyokra ügyelünk, de erről nehéz meggyőzni a klienseim nagy részét.

Feladat: 

  1. Sorolj fel 5 előnyös külső tulajdonságodat!
  2. Sorolj fel 3 olyan külső tulajdonságodat, amiről szeretnéd elterelni a figyelmet!

Nem mindenkinek könnyű ez a feladat, külső szemlélőként egyszerűbb. Azt látom a képzéseinken, hogy a tanulótársak elemzése ebben az esetben is sokkal könnyebben megy, mint az önelemzés.

Mi a cél?

  •   arányosság megőrzése, vagy az arányosság illúziójának megteremtése
  •  ami előnyös rajtunk, azt emeljük ki, a kevésbé érdekes vonásainkat pedig közömbösítsük

Alakmeghatározás módszerei nagyon eltérőek lehetnek. Talán a legklasszikusabb az oszlop, alma, körte, homokóra besorolás. Néha zavarba ejtő elnevezésekkel találkozunk: nyalóka, cselló, váza, tekebábú, kehely…
Mi speciális rendszerrel, az ú.n. mozaikelv alapján haladunk, lépésről-lépésre. Mérünk, számolunk, fotókat gyűjtünk, albumokat állítunk össze.
Ha kíváncsi vagy, hogy ez pontosan miképp zajlik, akkor jelentkezz!

Viszont, ami a LEGFONTOSABB, hogy csak félig vagy hatékony, ha nem vagy tisztában a színcsoportoddal.  Célszerű összefésülni a színeket, formákat, stílusokat. Ha kellő magabiztossággal mozogsz a színek és stílusok világában, akkor könnyedebben mozogsz a rendszereken belül.

Ismerned kell a szabályokat, hogy elegánsan meg tudd szegni őket.
Dalai láma

Az elemzés után olyan fazonokat és stílusokat mutatunk, amellyel kialakíthatod azt a külsőt, ami számodra is a legelfogadhatóbb.
Jelesebb alkalmakra segítünk összeállítani szettjeidet.

Összegezve: az alakmeghatározással egy olyan testi arányaidra és adottságaidra irányuló szolgáltatást választasz, amellyel megtanítunk kiemelni legvonzóbb tulajdonságaidat, és elrejteni a problémás területeket.
Nem lesz többé gond, hogy „mit vegyek fel?”. De először a színeidet kell megkeresnünk.

Testalkatelemzés termékről 1 értékelés

  1. Klári

    Számomra nagy segítség volt! Köszönöm!

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Pin It on Pinterest