fbpx Creative Web Ideas

Színcsoport meghatározás

(2 vásárlói értékelés)

40 000 Ft

Te melyik évszakhoz tartozol? Színes kendőink segítségével választ kaphatsz erre a kérdésre. Ha az évszakodhoz tartozó színeket viseled, többé nem keltesz más benyomást, mint amit szeretnél. Játszhatsz és kommunikálhatsz a színekkel, stílusokkal.

Leírás

 

Tavasz, nyár, ősz vagy talán tél? Színcsoport-meghatározás

 

Foglalj helyet nálunk. Mi hozzuk az állványt – rengeteg kendővel. Tükörben figyelheted, hogy a színek rezgéseit hogyan közvetíti tovább az arcod.

A saját évszakod szerinti öltözködéssel megalkotjuk közösen azt az egyensúlyt, amellyel harmóniát sugárzol. Megmutatjuk mely színeket hanyagold, és mely színekbe öltözz a  legkülönbözőbb élethelyzetekben.

Minden csak attól függ, mely személyiségjegyeidet szeretnéd felszínre hozni, mely külső jegyeket szeretnéd kiemelni.

A színek kezelése, felismerése megtanulható, a legjobb tanítómester maga a természet.
J. Itten megfigyelte, hogy az emberekre jellemző színvilág és az általa sugallt hangulat az évszakok változásával azonosítható. Ezért nevezte el a színcsoportjait a négy évszakról. Mivel az ember ősidők óta ennek a harmóniának a része, ezek a színeffektusok a legkellemesebbek a szemnek és legmegnyugtatóbbak a léleknek.

Ahhoz hogy kívül-belül jól érezzük magunkat, a környezetünkben harmonikus benyomást keltsünk, sikert érjünk el és hogy önértékelésünk kiegyensúlyozott legyen, célszerű színharmóniára törekednünk. Öltözetünk saját természetes színeinket emeljék ki. Mindennek pedig egyéniségünkhöz, „belső színeinkhez” is passzolnia kell.

Tanácsadás során a tudományos analízis és az empirikus megfigyelésre alapuló kombinált elemzéssel állapítjuk meg a színcsoportodat. Közösen dolgozunk, közösen látunk – ez számomra az egyik legfontosabb alappillére az elemzésnek.

*
A meghatározott színtípusodnak megfelelő ruhatárad kialakításában egy színkártya lehet az egyik leghasznosabb eszközöd. A színkártya hatékony használatával  a jövőben egyedül is ki tudod majd választani a számodra legideálisabb árnyalatokat.

Amennyiben még nincs színkártyád, most megvásárolhatod!

Színcsoport meghatározás termékről 2 értékelés

 1. Éva

  Önmagamra találtam!

 2. Bőczi Boglárka

  Bátran ajánlom Marcsi Szín- és Stílustanácsadó képzését azoknak, akik bármilyen szinten szeretnének foglalkozni ezzel a szakmával! A képzés rengeteg lehetőséget és izgalmas programokat kínál kezdőknek és haladóknak egyaránt. Mindenki megtalálhatja számításait, hiszen olyan átfogó, mégis részletes tudást kapunk, amire alapozva könnyedén továbbfejleszthetjük tudásunkat/vállalkozásunkat a későbbiekben.
  Szívből ajánlom sminkesek, körmösök, kozmetikusok, fodrászok számára is, akik csupán szeretnének kicsit közelebb kerülni a színek világához, megérteni azok hatásait, összefüggéseit, fejlesztve eddig megszerzett tudásukat.

  • Tarcsay Mária

   Boglárka, köszönöm. Sok ilyen lelkes tanítványt kívánok magamnak.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .