fbpx Creative Web Ideas

Smink színkártyák színtanácsadás után

1 890 Ft

 

Miért javaslom a smink színkártyákat?

Azért, mert tapasztalatom szerint, a hölgyek ezekre a termékekre hajlamosak rengeteg pénzt elkölteni úgy, hogy aztán csak töredékét használják.

Egy-egy sminktáska rendezésénél hihetetlen mennyiségű termék kerül selejtezésre, mivel ezeknek a felhasználási ideje erősen korlátozott, és gyakran a színe sem passzol az évszaktípusához.

Azt látom, hogy ezt szinte kivétel nélkül mindenki mellékesen kezeli, és csak gyűjti és csak gyűjti a szépségápolási termékeket.
De a tudatos vásárlásnál segítségedre lesznek a sminkkártyák.

A sminkkártya egy olyan segédeszköz, amely segít kiválogatni a neked megfelelő rúzs, pirosító, szemhéjszínező és szemceruza árnyalatokat.

A színcsoportmeghatározáskor mindenki kap egy-egy színkártyát, amely a ruhák és a kiegészítők összehangolását segíti.

A sminknapokon és sminktermékek vásárlásakor kiderült, hogy még így is kell valamilyen eszköz, amellyel könnyen be lehet azonosítani a különböző termékeket.

Ehhez nyújt igazi segítséget a négy évszak szerint összeválogatott sminkkártya, amelyet 3 sminkes kolléganőm segítségével állítottunk össze.
Nyilván nincs olyan színkártya, amely minden szín minden árnyalatát tartalmazza. De erre nincs is szükség. Elég, ha a vásárolni kívánt mintát összehasonlítod a kártya főbb színeivel, ami már segít eldönteni, hogy az beillesztehő-e a sorba vagy sem.

Egy-egy évszak rúzs, pirosító, szenceruza és főbb szemhéjszínek palettájának ára 1890 Ft+ posta ktg

A színárnyalatok változtatási jogát nyomdatechnikai okok miatt fenntartjuk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

További információk

Évszak

Tavasz, Nyár, Ősz, Tél

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Smink színkártyák színtanácsadás után” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .