fbpx Creative Web Ideas
Elcsépeltnek hangzik, de igaz az, hogy az összhang vagy ennek hiánya határozza meg az első benyomást rólunk.

Hiszen ahhoz, hogy egy üzleti tárgyaláson, egy munkahelyi felvételi beszélgetésen- vagy akár egy társasági megjelenésnél sikeresek, szimpatikusak legyünk nélkülözhetetlen a lényünkből áradó harmónia.

A versenyszférában korábban lett jellemző, de a magánéletben is egyre nő azon férfiak száma, akik fontosnak tartják, hogy az egyéniségüknek legmegfelelőbb öltözködési stílus kialakításával megkönnyítsék az életüket.

Johannes Itten és Max Lüscher elmélete alapján állapítjuk meg a színcsoportodat.

Ezek azok a színek, amelyek a szem-, haj-, és a bőröd színével a legjobban harmonizálnak.
Amennyiben megjelenésed összhangban van egyéniségeddel, úgy személyiséged kifejezőereje megnő, ruházatod pedig mindehhez a harmonikus keretet nyújtja.

A konzervatív és a klasszikus megjelenésnél – a férfiaknál szinte több a szabály, és a tradíciók is erősebben jelennek meg, mint a hölgyeknél.
Gondoljunk az öltöny, a mellény gombolási szabályaira; a nyakkendő, díszzsebkendő, csokornyakkendő jelenlétére; a nadrágtartó vagy öv kérdésére; a diplomatasáska, aktatáska vagy mappa esetére.  És ezt szinte a végtelenségig lehetne sorolni.

Azonban némi munkával és odafigyeléssel már könnyed és érdekes játéknak tűnik a megfelelő ruha színének és a stílusának a megtalálása, a részletek összehangolása.